Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Dafni Allure električna krtača za ravnanje las - odprodaja vzorčnega izdelka

 • Izdelek je uporabljen in bo pred oddajo v dostavo primerno očiščen in razkužen. 
 • Vzorčni izdelek kupujete po sistemu videno-kupljeno, vračila in reklamacije niso možne.
 • Brezžična patentirana krtača za ravnanje las, ki je osvojila tisoče žensk po vsem svetu. 
 • Ravni, gladki lasje v nekaj minutah - vaša najboljša prijateljica vsako jutro.
 • Dafni Allure je prva brezžična krtača za ravnanje las na svetu - kompaktna, z režo, ki jo ščiti pred pregrevanjem, in patentirano Dafni tehnologijo ščetin za ravnanje.
 • USB polnjenje zagotavlja, da jo boste lahko napolnili kjerkoli in kadarkoli, eno polnjenje pa zagotavlja do tri popolne uporabe.
 • Bad hair day? To z Dafni enostavno ne obstaja!
 • Keramična prevleka ščetin zagotavlja izredno učinkovito, a za lase varno ravnanje las, ki je bistveno lažje, kot z običajnim likalnikom. 
 • Vse, kar je na krtači vijoličnega, je grelna površina, zato lahko trdimo, da ima daleč največ površine za ravnanje med vsemi krtačami. 
 • In da, zavedamo se, koliko ponaredkov obstaja, a le ena je originalna Dafni krtača!
 • Krtača se v manj kot minuti segreje na točno 185ºC in temperaturo ohranja ves čas ravnanja las. 
 • Najvišja še varna temperatura za ohranjanje zdravih las je prav 185ºC, zato se Dafni segreje točno toliko in nič več.
 • Skodrani lasje so že sami po sebi občutljivejši, zato jih vsakodnevno ravnanje z višjimi temperaturami izredno poškoduje - pa ne z Dafni!
 • Ker ima samo en gumb (vklop, izklop), je upravljanje izredno enostavno, po 30 minutah neuporabe pa se tudi samodejno izklop - varnost je na prvem mestu. 
 • Dafni je v samo treh letih postala sinonim za ravnanje las po svetu - ženske z različnimi tipi las jo enostavno obožujejo. 
 • S posebno oblikovanimi ščetinami ne cuka in las ne trga, jih pa zanesljivo ravna, ko se jo navadite pravilno uporabljati. 
 • Ščetine so ščetine keramične za še več površine za ravnanje las, imajo zaščitne konice, ki se ne segrevajo in tako preprečujejo opeklinice. 
 • Stranske ščetine (črne) se ne segrevajo in vas tako še dodatno ščitijo pred vročo vijolično površino. 
 • Zaradi vgrajene baterije je ročaj Dafni Allure širši, vendar je krtača ustvarjena prav za vašo roko - z veseljem jo boste uporabili vsak dan!
Naročite tukaj
Količina:
1 kos
Redna cena:
171,00€
Vaša cena:
85,50

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Dafni električna krtača za ravnanje las

Izdelek je lahko pri vas že v torek 01.02.2022.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar
 • Navodila so priložena izdelku. 

Vam lahko zaupam zgodbo o Dafni? 

Mlada izraelska inženirka Sharon Rabi se je vse življenje obremenjevala s svojimi neukrotljivimi lasmi. Prijatelji so jo dražili tako dolgo, da se je v besu nekega dne postrigla čiiiisto na kratko. Nato pa je v njenih genialnih možganih začela tleti ideja o pomočniku, ki bo rešil njene izzive in izzive milijonov žensk po vsem svetu.

S svojim strojno izredno podkovanim očetom sta se spravila na delo - ustvarila sta PRVO električno krtačo za ravnanje las na svetu! Od prototipa, ki je dejansko deloval, do danes so minila štiri leta, v tem času pa sta krtačo izpopolnila do te mere, da so jih po svetu prodali že skoraj milijon! Poimenovala sta jo po Sharonini mlajši sestri in tako je nastala DAFNI. V letu 2018 je Sharon za Dafni dobila tudi svetovni patent in nešteta priznanja.  

Uspehe, ki jih Sharon z Dafni žanje dandanes, je skoraj nemogoče našteti, v poslovnem svetu pa je Sharon prejela že toliko nagrad, da jih niti sama ne zna več našteti. Sharon podpira žensko energijo v poslovnem svetu, predava in spodbuja mlade ženske, naj si upajo poskusiti in uspeti, na drugi strani pa je skrbna in ljubeča mlada mamica, žena in presrečna hči, saj je oče neizmerno ponosen na svojo tehnično usmerjeno in neverjetno uspešno princesko. 

Osebno lahko potrdim, da je Sharon en velik srček, prijaznost, dostopnost in ohranjanje nog na realnih tleh pa jo naredijo le še bolj prijetno. Takoj, ko sem na sejmu v Bologni zagledala prvo Dafni krtačo, sem vedela, da mi bo ta krtača spremenila življenje. In mi ga je - nič več ne preživim ur in ur pred ogledalom, v brezupnih poskusih urediti svojo pričesko tako, da bi bila nečemu podobna. Dafni z mano potuje tudi na smučanje, na nekajdnevne izlete in daljše dopuste - za krotenje svojih živahnih, gostih las potrebujem največ tri minute. 

Boste dovolili, da Dafni tudi vam spremeni življenje? 

Ko Dafni še ni bilo na voljo v Evropski uniji, sem tudi sama preizkusila nekaj ponaredkov, kitajskih fejkov, ki pa so se izkazali za najhujšo možno investicijo. Prvi je tako cukal, da mi je skoraj pol las izpadlo. Drugi se sploh ni vklopil :( In tretji mi je skoraj zažgal lase, saj očitni ni imel varnostne prekinitve gretja. Resnično stran vržen denar, žal mi je vsakega evra!

Vsebina je v pripravi.