Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Dafni - električna krtača za ravnanje las

Gotovo ste že slišali zanjo - Dafni skrajša čas, ki ga porabite za oblikovanje neukrotljivih, kodrastih ali nasvedranih las in vsako jutro olajša vaše življenje!

Dafni

Kako sem spoznala Dafni? Davnega leta 2015 sva šla z možem na Cosmoprof v Bologno, največji kozmetični sejem v Evropi. Po nekaj urah sprehoda med razstavljalci me je vprašal, kaj pravzaprav iščem. Rekla sem, da ne vem, nekaj novega, inovativnega, drugačnega. In naslednji trenutek sem zagledala stojnico, ki je imela prav to! Že po stranici razstavnega prostora mi je bilo jasno, da nekaj takega potrebujemo čisto vse, ki nimamo ravnih las ... Nekaj enostavnega, hitrega, priročnega, učinkovitega, da se lahko zjutraj hitreje odpravimo od doma, da se ne jezimo na svoje lase.

Vam lahko zaupam zgodbo o Dafni? 

Mlada izraelska inženirka Sharon Rabi se je vse življenje obremenjevala s svojimi neukrotljivimi lasmi. Prijatelji so jo dražili tako dolgo, da se je v besu nekega dne postrigla čiiiisto na kratko. Nato pa je v njenih genialnih možganih začela tleti ideja o pomočniku, ki bo rešil njene izzive in izzive milijonov žensk po vsem svetu. 

S svojim iznajdljivim in izredno spretnim očetom strojnikom sta se spravila na delo - ustvarila sta PRVO električno krtačo za ravnanje las na svetu! Slika v galeriji je vsekakor vredna ogleda - od prototipa, ki je dejansko deloval, do neverjetne, patentirane krtače je minilo kar nekaj let, do danes pa se je po svetu prodalo že na milijone tehnično vrhunsko izpopolnjenih naprednih in visoko kakovostnih krtač! Poimenovala sta jo po Sharonini mlajši sestri in tako je nastala DAFNI. V letu 2018 je Sharon za Dafni dobila tudi svetovni patent in nešteta priznanja, med drugim pa jo je Forbes imenoval tudi kot eno od najbolj neverjetnih trideset žensk na svetu, mlajših od 30 let - Forbes' 30 under 30! Nekaj več o Sharon lahko preberete tudi tukaj

Uspehe, ki jih Sharon z Dafni žanje dandanes, je skoraj nemogoče našteti, v poslovnem svetu pa je Sharon prejela že toliko nagrad, da jih niti sama ne zna več našteti. Največji preboj se je zgodil, ko so jo poklicali z verige oboževanih drogerij Sephora, če lahko postavijo njeno krtačo v prodajo, na spletu je Sharonin prvi video viralno dosegel na milijone ljudi, njena velika oboževalka pa je tudi Huda! Največ pa povedo komentarji resničnih uporabnic - resnične uporabnice vam zagotavljamo, da niti ena kopija ni niti pol tako dobra ... 

Sharon podpira žensko energijo v poslovnem svetu, predava in spodbuja mlade ženske, naj si upajo poskusiti in uspeti, na drugi strani pa je skrbna in ljubeča mlada mamica, žena in presrečna hči, saj je oče neizmerno ponosen na svojo tehnično usmerjeno in neverjetno uspešno princesko. 

No, jaz vam lahko potrdim, da je osebno Sharon neverjetna, prijetna, prijazna, dostopna in vedno čvrsto z nogami na realnih tleh. Takoj, ko sem na sejmu v Bologni zagledala prvo Dafni krtačo, sem vedela, da mi bo ta krtača spremenila življenje. In mi ga je - nič več ne preživim ur in ur pred ogledalom, v brezupnih poskusih urediti svojo pričesko tako, da bi bila nečemu podobna. Dafni z mano potuje tudi na smučanje, na nekajdnevne izlete in daljše dopuste - za krotenje svojih živahnih, gostih las potrebujem največ tri minute. 

Boste dovolili, da Dafni tudi vam spremeni življenje? 

Aprila 2016 smo v Sloveniji Dafni že predstavili na ljubljanskem Sejmu kozmetike in dekleta, ki so se oglasila pri nas na stojnici, so bila milo rečeno navdušena. Večina je že prej slišala za ravnanje las z električno krtačo, vendar jih veliko ni verjelo, da lahko dejansko deluje :) In zato smo bili še bolj iz sebe od veselja - naša stojnica je bila ves čas polna, polna deklet s skodranimi in nasvedranimi lasmi, polna opazovalcev in začudenih obrazov. Bilo je ogromno smeha, veselja in deklet, ki so svojo Dafni dejansko tudi odnesla domov!

In kaj nam je najbolj ostalo v spominu? Dejstvo, da je vsaka dama, ki je imela doma električno krtačo za 30 ali 40 €, kaj hitro razumela, zakaj je Dafni dražja. Ja, res stane več, strinjamo se, da nikakor ni poceni in nikoli ne bo, vsekakor pa morate prebrati, kaj so o njej povedale dame, ki so se oglasile na naši stojnici: za razliko od ostalih ne cukane trga las, deluje enakomernose neverjetno hitro segreje, je lahka in lahkotna za uporaboestetsko in tehnično dovršenane žge las, saj deluje s stalno temperaturo in je kot mercedes v primerjavi s fičkom. Dejansko vas lahko oba pripeljeta do cilja, vprašanje je samo, kako udobno, hitro in nežno :) 

Zavedamo se razlike med 199 € in 40 €, kolikor je ogromno deklet plačalo za svoje kitajske ponaredke, vendar uporabnice Dafni ne zamenjamo svoje Dafni za nobeno drugo. Je prva, izredno kakovostna in v vseh pogledih enostavno popolna - to vam bodo povedale tudi uporabnice. 

In ena od dam, ki je na tisto deževno soboto svojo Dafni odnesla domov, je rekla takole: "Ženske dajo 700 € za iPhone, ker je hip, ker je in, ker je to enostavno treba imeti - in ga menjajo vsaki dve leti za novih 700 €. Za Dafni, ki jim bo rešila življenje vsako jutro, jim je pa škoda dati denar. Pa razumi če moreš!" Hja, se strinjamo. 

Dafni je edina električna krtača, ki deluje ves čas točno na 185 stopinj, kar je še varna temperatura za oblikovanje las, hkrati pa je dovolj za ravnanje tudi najbolj nasvedranih las. Keramična površina, ki se segreje in tako ravna lase, je do osemkrat večja kot pri klasičnem likalniku, Dafni pa zanesljivo ohranja temperaturo na 185 stopinj ves čas uporabe, segreje pa se v manj kot minuti. 

Za naše pojme nakup življenja - najstarejša Dafni je stara več kot sedem let, za seboj ima na stotine celodnevnih oblikovanj las na sejmih in predstavitvah in ne boste verjeli - še vedno brezhibno deluje! Vrhunski materiali, napredna keramika in grelec, ki je testiran za uporabo skoraj milijonkrat, zagotavljajo, da bo Dafni vse, kar prihodnjih 10 ali 20 let potrebujete za oblikovanje las. 

Priporočamo:

Delite prebrano objavo:


Foto Galerija:


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar