Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

CGM balzami za umivanje las

Curly girl odobren ali cgm approved balzam lahko uporabiš tudi za umivanje las. Spodaj te čaka v Sloveniji najširša ponudba curly girl odobrenih balzamov za umivanje lase - to so balzami brez grobih detergentov, sulfatov ali sulfonatov, alkoholov, silikonov in voskov. S pravim načinom lahko tudi z dobrim balzamom učinkovito očistiš svoje lasišče, spodaj pa so cgm odobreni balzami, ki jih lahko uorabiš za vsako umivanje ali vlaženje las. V zavihku podrobno o izdelku te pri čisto vsakem cgm approved izdelku na Dragocena.si čakajo podrobnosti: ali vsebuje beljakovine, ali vsebuje alojo, kokos ali glicerin ter opis različnih načinov za uporabo izdelka po curly girl metodi. Ker je pač tudi v naši ekipi nekaj curly girl method deklet, vabimo pa te, da se na Skodranka.si prijaviš na brezplačni mini e-tečaj curly girl metode!

Preberi več ...

Curly girl approved ali cgm odobren balzam za umivanje las lahko redno uporabljaš za umivanje ali vlaženje po umivanju, saj se večina cgm deklet nagiba prav k uporabi balzama za umivanje las. Za začetek svoje curly girl poti si lahko omisliš samo enega, sčasoma pa bo v tvoji kopalnici prevladoval tisoč in en balzam za različne uporabe - en za umivanje las, en za vlaženje, drugi za po barvanju (z več beljakovina), tretji za vlaženje drugi in tretji dan po umivanju. In prav zato smo izbrali kar se da veliko čudovitih balzamov za umivanje las, ki so po curly girl metodi odobreni. 

Izdelki 1 - 14 od 14 skupaj