S predplačilom si lahko zagotovite hitrejšo dostavo. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Body Boom naravna kozmetika

Živjo, sem Body Boom - tvoj novi najboljši naravni prijatelj! Znan sem predvsem po vrhunskih kavnih pilingih, ki jih dobiš že v več kot 30 državah po svetu. Izdelani so iz top kave z imenom robusta, ki je bistveno močnejša od ostalih. Tako ti pomagam, da se boš hitro počutila lepše, tvoja koža bo zapeljivejša in navlažena, pilingi pa se pomagajo boriti tudi proti celulitu. Najboljše pa je to, da sem v pilinge dodal naravne dišave kokosa, jagode, mete in drugih omamnih plodov narave, zato boš še cel dan dišala po svojem najljubšem vonju. Poleg vsega tega pa sem izredno občutljiv na krivice in obožujem živali, zato nikoli nisem in ne bom preizkušal izdelkov ali sestavin na živalih. Res je, jaz sem Body Boom, me veseli, da sva se spoznala!

Preberi več ...

Hej, bejba! Jaz sem Body Boom kavni piling! Moram ti povedati, da sem neverjetno učinkovit - s svojo edinstveno sestavo poskrbim, da bom ob tebi do petkrat dlje kot drugi kavni pilingi - za dober piling me potrebuješ čisto malo. Ustvarjen sem tako, da v kopalnici ne naredim packarije - mislim, seveda se rad malo umažem, ampak moje sestavine so ustvarjene tako, da ti ne bom zapackal kopalnice. Ti bom pa že v kakšnih štirih tednih redne uporabe dokazal, da je tvoje telo lepše, kot si misliš - močna robusta vsebuje veliko kofeina, s katerim bova pregnala pomarančno kožo in druge nepravilnosti! Na koncu na kožo nanesi še mojega prijatelja - olje za učvrstitev kože - in tvoja zmaga je zagotovljena :)

Izdelki 1 - 8 od 8 skupaj
© 2021 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.