Soraya darilni paket #foodie z BOROVNICO

  • Simpatičen in izredno dišeč paket izdelkov za nego kože z izvlečki borovnice, ki bo navdušil prav vsako damo!
  • Izvlečki borovnice čudovito gladijo, vlažijo in osvežijo kožo ter jo ovijejo v prijeten vonj po poletju v naravi. 
  • Polne vitaminov in antioksidantov borovnice vračajo koži gladkost, jo napolnijo z vitamini in ji povrnejo antioksidante za zaščito pred poškodbami. 
  • Ne le, da izdelki z njimi neverjetno lepo dišijo, izvlečki borovnice v njih kožo gladijo, navlažijo in čudovito osvežijo. 
  • Devet od desetih uporabnic, ki so izdelke preizkusile, je potrdilo, da je koža vidno bolj prožna, na dotik pa bolj gladka in mehka. 
  • Občutek svežih borovnic na koži je odličen - kožo takoj napolnijo z antioksidanti, da bo prožnejša, ter z vitamini, da bo mehka in gladka. 
  • V ličnem paketu vas čaka 75 ml krema za roke, 75 ml piling za roke, maska za obraz za najmanj dve uporabi in posebno izdajo bombice za kopel rok!
  • Izdelki foodie z izvlečki borovnice so primerni za vse tipe kože, prav pa vam bodo prišli predvsem, če čutite, da koža ni tako gladka in mehka, kot bi želeli. 
Naročite tukaj
Vaša cena:
10,90

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Soraya darilni paket #foodie z MEDOM hanuka

Izdelek je lahko pri vas že v četrtek 13.08.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Maske za obraz je za najmanj dve uporabi. Posamezno vrečko odprite ter masko nanesite na čisto in suho kožo obraza, nato 10 minut uživajte, da maska osveži in navlaži vašo kožo, preostanek pa vmasirajte v kožo. Spiranje ni potrebno. Izognite se stiku z očmi in sluznicami.

Piling za roke nanesite na čiste roke in z njim nežno masirajte nekaj minut, nato sperite in uporabite kremo za roke. Izognite se stiku z očmi in sluznicami.

Bombico za kopel rok pa v mokrih rokah masirajte, da se sestavine vpijejo v kožo rok, nato roke sperite z vodo. Priporočamo, da nego nadaljujete s kremo za roke. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.