Soraya darilni paket #foodie z BOROVNICO

  • Simpatičen in izredno dišeč paket izdelkov za nego telesa z izvlečki borovnice, ki bo navdušil prav vsako damo!
  • Izvlečki borovnice čudovito gladijo, vlažijo in osvežijo kožo ter jo ovijejo v prijeten vonj po poletju v naravi. 
  • Polne vitaminov in antioksidantov borovnice vračajo koži gladkost, jo napolnijo z vitamini in ji povrnejo antioksidante za zaščito pred poškodbami. 
  • Ne le, da izdelki z njimi neverjetno lepo dišijo, izvlečki borovnice v njih kožo gladijo, navlažijo in čudovito osvežijo. 
  • Devet od desetih uporabnic, ki so izdelke preizkusile, je potrdilo, da je koža vidno bolj prožna, na dotik pa bolj gladka in mehka. 
  • Občutek svežih borovnic na koži je odličen - kožo takoj napolnijo z antioksidanti, da bo prožnejša, ter z vitamini, da bo mehka in gladka. 
  • V ličnem paketu vas čaka 75 ml krema za roke, 75 ml piling za roke, 200 ml žele za telo in posebno izdajo bombice za kopanje!
  • Izdelki foodie z izvlečki borovnice so primerni za vse tipe kože, prav pa vam bodo prišli predvsem, če čutite, da koža ni tako gladka in mehka, kot bi želeli. 
Naročite tukaj
Vaša cena:
11,90

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Soraya darilni paket #foodie z MEDOM hanuka

Izdelek je lahko pri vas že v torek 17.12.2019.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Žele za telo ter kremo za roke enkrat ali dvakrat na dan oziroma po potrebi nanesite na očiščeno in osušeno kožo ter nežno razmažite. Izognite se stiku z očmi in sluznicami.

Piling za roke nanesite na čiste roke in z njim nežno masirajte nekaj minut, nato sperite in uporabite kremo za roke. Izognite se stiku z očmi in sluznicami.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2019 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.