Cos Medica Rice Derma Powder suhi puder v kamnu proti mozoljem

 • Čudovit suhi puder v kamnu za prekrivanje nepravilnosti, daljšo obstojnost ličil in matiranje - posebej ustvarjen za problematično, aknasto kožo.
 • Ne maši por, ne vsebuje sestavin, ki bi povzročale dodatne nečistoče, ampak s svojimi sestavinami dodatno pomaga pomiriti vnetja in preprečevati mozolje in ogrce. 
 • Vsebuje antibakterijske sestavine, ki še nekaj ur po nanosu skrbijo za čisto kožo, predvsem pa je namenjen preprečevanju mastnega sijaja, ki se po nekaj urah običajno pojavi na koži. 
 • Hidrokoloidna tekstura pomaga normalizirati delovanje žlez znojnic, ki izločajo sebum. Suhi puder zagotavlja dolgo obstojno matiranje brez mašenja por. 
 • Po nanosu se suhi puder odlično zlije z antibakterijskim tekočim pudrom in/ali korektorjem, ter tako poskrbi za popolno polt. 
 • Glavna naloga suhega pudra je preprečevanje mastnega sijaja, tena kože pa ne spreminja bistveno, zato ni pretirano pigmentiran.
 • Kožo ščiti tudi pred UV žarki, mrazom in vetrom, nizkimi temperaturami in umazanijo iz okolja, zagotavlja pa svež, popoln videz. 
 • 01 je naraven, skorajda prozoren. 02 je najtemnejši in nevtralno bež barve. 03 je precej svetel bež in primeren za svetlopolte.
Naročite tukaj
Količina:
13 g
Vaša cena:
13,90
Barva:
Izdelek s takimi lastnostmi ne obstaja.
Izberite lastnosti izdelka, ki ga želite.

Izdelka z izbranimi opcijami žal nimamo na zalogi. Izberite druge opcije

Izdelek je lahko pri vas že v ponedeljek 09.12.2019.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

S priloženo gobico, ki jo redno in temeljito čistite, nanesite suhi puder na želena mesta. Najbolje deluje, če ste prej nanesli korektor ali tekoči puder, saj se bo čudovito prijel na kožo in bo tako super obstojen. Čez dan lahko nanos kadarkoli ponovite, ko imate občutek, da se že preveč svetite, saj bo je namenjen matiranju tudi izredno mastne in zahtevne kože.

 • Vipera Cos Medica suhi puder v kamnu ima posebneo hidrokolidno teksturo z naravnimi UV filtri, ki do popolnosti dopolnijo delovanje antibakterijskega korektorja in tekočega pudra.
 • Na nosu, čelu in bradi imamo največ problematičnih žlez, ki izločajo sebum - se mastijo in ko se zamašijo, se ustvarijo nečistoče, zato je prekrivanje nepravilnosti na teh mestih zahtevnejše kot drugod.
 • Izbrati moramo izdelke, ki ne bodo dodatno mašili por, prav zato pa smo pri Viperi pripravili čudežno 24-urno linijo Cos Medica, ki ponoči in podnevi skrbi, da bo iz dneva v dan na vašem obrazu manj vnetij in nečistoč.
 • V liniji Cos Medica najdete tudi tonik, piling, dnevno kremo za matiranje, antibakterijski korektor, antibakterijski tekoči  puder, prozoren puder za matiranje in sprej za še boljšo obstojnost ličil. Izdelki skupaj delujejo vseh 24 ur na dan proti mozoljem, aknam in ogrcem, zato so namenjeni prav problematični koži.
 • Izdelki Cos Medica istočasno vlažijo in pomirjajo kožo, pomagajo izboljšati splošno stanje kože ter zmanjšajo vnetja in posledice vnetij. 

Vsebina je v pripravi.

© 2019 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.