Cos Medica Blender antibakterijska gobica za nanašanje ličil

  • Nežne, antibakterijske gobice zagotavljajo hipoalergen in antiseptičen nanos ličil - korektorja in tekočega pudra.
  • Gobice so izdelane iz posebnega antibakterijskega materiala, na katerem se bakterije ne zadržujejo in ne razmnožujejo, zato so ustvarjene posebej za problematično, aknasto kožo. 
  • Vipera Cos Medica gobice ne vsebujejo lateksa, so pa čudovite ergonomske oblike, s katero bo nanašanje ličil enostavno kot še nikoli. 
  • Super elastične in neverjetno mehke gobice se, ko so mokre, razširijo in oblikujejo mrežo vlaken, ki vpijajo odvečni sebum s kože.
  • Material, iz katerega so gobice narejene, smo razvili posebej za linijo Cos Medica, saj smo želeli gobico, na katero se bakterije in nečistoče ne bodo prijemale, jo bo pa tudi enostavno čistiti in uporabljati. 
Naročite tukaj
Vaša cena:
5,40

Izdelka žal nimamo na zalogi.

(5) 1
Izdelek je lahko pri vas že v četrtek 28.05.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


Mario

SUPER

Izdelek je super

 
 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Pred uporabo gobico malo namočite z vodo, iz nje stisnite odvečno vodo in jo pustite rahlo navlaženo. Z rahlo navlaženo gobico ne boste porabili preveč tekočega pudra ali podlage, nanašanje bo lažje, prekrivanje pa čisto enostavno. Nato na gobico nanesite manjšo količino pudra ali korektorja ter ga z gobico nanesite na obraz. 

Po uporabi na gobico stisnite malo gela za čiščenje obraza ter jo dobro sperite s tekočo vodo. Gobica naj se po uporabi dobro posuši, saj so vlažna in topla mesta idealna za razvoj bakterij, ki povzročajo nečistoče. Vaša gobica vam bo dolgo dobro služila, če jo boste umivali vsak dan in jo vsak dan tudi osušili. 

  • Glavni namen gobice za nanašanje ličil je dejansko enakomernejše in lepše nanašanje tekočega pudra in podlage - ko enkrat usvojite delo z gobico, ne boste nikoli več želeli pudra nanašati s prsti. 
  • Antibakterijska gobica je narejena iz posebej razvitega mehkega in prožnega materiala, s katerim bo nanašanje ličil mačji kašelj. 
  • Gobica, če dobro poskrbite za čiščenje, ne zadržuje bakterij in tako ne povzroča dodatnih nečistoč.
  • Gobica je del linije Cos Medica - linije za 24-urno nego proti mozoljem in nečistočam, v kateri najdete tako korektorje kot tkeoče pudre, pa tudi nočni serum proti mozoljem, tonik in piling.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.