Bloom Home Fragrance dišave za dom

  • Dodajte svojemu domu kanček unikatnosti, svoj lasten dotik, sebi najljubši vonj!
  • Izbirate lahko med štirimi neverjetnimi vonji, ki v vaš dom prinesejo poseben pečat in zapeljejo vsakogar, ki stopi skozi vrata. 
  • Dišave za dom Bloom so simpatično pakirane v diskretne stekleničke, vonj pa v zrak privabijo posebne paličice, ki dodajo nekaj stila prav v vsak prostor. 
  • Naravne paličice iz ratana, naravni izvlečki, ki očarajo domače in obiskovalce, dišave, ki trajajo do 4 tedne - Bloom dišave za dom so res nekaj posebnega!
  • Sweets & Fruits: Sanjsko sladek vonj po domačih sadnih kolačkih, kot bi ravnokar spekli celo škatlo sladkih cup-cake biskvitkov. 
  • Orange & Clover: Nežna pomaranča in klinčki, jesensko-zimski ali pomladansko-poletni vonj za vse, ki obožujete vonj citrusov z rahlim pridihom kuhanega vina (brez alkohola). 
  • Bouquet of Flowers: Nežen vonj spomladanskih cvetlic, ki vam tudi sredi zime pričara sončne trenutke sredi jase ali na cvetočem vrtu daleč od mestnega hrupa.
  • Bouquet of Lavender: Obožujete vonj sivke? Potem je ta dišava ustvarjena prav za vas - pomirjujoča sivka vas bo pobožala in vam pomagala, da se v svojem domu počutite še bolje. 

Izdelek ni več v prodaji.Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Odprite stekleničko z dišavo in vanjo vstavite ratanske paličice. Če želite intenzivnejši vonj, vstavite vse paličice, če pa želite diskretnejši vonj, vstavite samo eno ali dve. Dišava traja približno štiri tedne. 

Držati stran od neposrednega vira toplote ali sončnih žarkov. Pazite, da se izdelek ne polije, še posebej po pohištvu, saj lahko dišave spremenijo barvo ali poškodujejo material pohištva (kot na primer eterična olja). 

Po uporabi ratanske paličice odvrzite v koš za mešane odpadke, stekleničko pa oprano odvrzite med steklo. 

OPOZORILO: Tekočina in hlapi tekočine v difuzorju so vnetljivi. Držite stran od izvora toplote, ognja, iskric, odprtega ognja in drugih virov ognja. Tekočine ne zažgite. Tekočine ne zaužijte. Tekočine ne zlivajte v naravo. Držati stran od dosega otrok in živali. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.