Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Vipera Black is Black Flexible maskara za čudovito podaljševanje trepalnic

  • Imate kratke trepalnice? Potem ste našli pravo maskaro zase!
  • Krtačka Paramount Flexible ni izrazito gosta, tako pa maskara lažje doseže prav vsako, tudi najbolj skrito in najkrajšo trepalnico.
  • Pasto maskare smo intenzivno pigmentirali, saj vemo, da krajše trepalnice potrebujejo še nekaj več barve, da zasijejo v vsej svoji lepoti.
  • Črna barva odlično obrobi oči in jih odpre, doda pogledu širino in trepalnice vsak dan čudovito poudari.
  • Krtačka je že po imenu prilagodljivejša od ostalih, saj smo želeli doseči enostavno ločevanje in privzdigovanje vsake trepalnice posebej.
  • Maskara se ne topi, ne pušča pod očmi temnih madežen in se ne grudi. 
  • Paramount Flexible krtačka bo vaša najboljša prijateljica vsako jutro, saj še tako kratke trepalnice čudovito priviha, rahlo podaljša in jim doda malo volumna. 
Naročite tukaj
Količina:
7 ml
Vaša cena:
10,90

Izdelek je lahko pri vas že v četrtek 29.02.2024.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Maskaro na oči nanesite kot enega zadnjih korakov pri ličenju oči. Bodite pozorni, da z maskaro objemate trepalnice in je ne razmažete drugod. Odstranjevanje maskare bo enostavno, saj ni vodoodporna, ustvarili pa smo jo iz sestavin, ki ne dražijo in ne povzročajo grudic. 

Vipera Flexible Paramount Mascara je nenadomestljiva za kratke trepalnice - intenzivni črni pigmenti definirajo oči, najboljše sestavine pa trepalnicam zagotavljajo popoln videz ves dan!

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.