Vipera Art&Science Volumi Lash maskara

  • Vipera Art&Science maskara Volumi Lash daje trepalnicam edinstven volumen tako, da jih čudovito objame, odebeli in podaljša. 
  • Cevasta krtačka s ščetinicami v dveh dolžinah poskrbi, da namažete tako dolge kot kratke trepalnice. 
  • Odlično prekriva s čudovito črno barvo, ne povzroča grudic in se ne razpacka pod očmi. 
  • Čudovito odpre oči in obrazu vrne kanček klasične lepota in ženskega čara. 
  • Vsebuje 9 ml paste, zato se ne bo posušila tako hitro kot običajne maskare. 
Naročite tukaj
Količina:
9 ml
Vaša cena:
6,90

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Vipera Art&Science Maxi Lash maskara

(5) 4
Izdelek je lahko pri vas že v petek 28.06.2019.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


Mojca

Super maskara

Moje trepalnice so po skoraj dveh letih nošenja umetnih trepalnic precej slabe. Gostota je sicer ok, so pa zelo kratke. Ta maskara me je res presenetila, naredi čudovite trepalnice. Je zelo močne črne barve, se enostavno nanaša, krtačka trepalnice lepo razčeše in jih krasno poudari.

 
Karmen

Se splača

Malo sem bila skeptična, kako se bo krtačka obnesla pri mojih trepalnicah, ampak se je super. Zelo dobro pa se obnese v poletni vročini. Ne paca se pod očmi, brez grudic in poudari vsako trepalnico posebaj.

 
Doga

Super

Poceni, ampak odlična maskara za to ceno. Odlično prekrije s črno barvo, lepo razčeše in loči trepalnice, jih podaljša - super.

 
Lola

Priporočam

Definitivno priporočam. Sicer ne poznam Vipera izdelkov tako dobro, ampak tole maskaro sem poskusila in kar se mene tiče je velika krtačka super, odlično raznese črnilo na trepalnice in jih loči, ne pušča grudic, kul podaljša trepalnice in jim da močno črno barvo. Jaz priporočam!

 
 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Maskaro na oči nanesite kot enega zadnjih korakov pri ličenju oči. Bodite pozorni, da z maskaro objemate trepalnice in je ne razmažete drugod. Odstranjevanje maskare bo enostavno, saj ni vodoodporna, ustvarili pa smo jo iz sestavin, ki ne dražijo oči in ne povzročajo grudic. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2019 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.