Hyaluronic Micro-Injection 100 % serum

  • Soraya serum s 100 % hialuronsko kislino je primeren za skorajda vse, ki želijo svoji kožo povrniti vlažnost in gladkost.
  • Že z nekaj kapljicami seruma na dan bo koža napeta, navlažena, gladka in svilnata na dotik, zaradi izdatnega vlaženja pa bodo gube manj vidne, koža se bo starala počasneje in konture obraza bodo lepše.
  • Serum lahko uporabljate po 20. letu, z redno uporabo pa bo vaša koža neverjetno gladka in intenzivno navlažena brez občutka obteženosti.
  • Serum ne vsebuje lipidov, kar pomeni, da ne masti, ne zapira por in ne povzroča nečistoč. 
  • 100 % serum s hialuronsko kislino je najbolje prodajani izdelek Soraya v Sloveniji že štiri leta!
Naročite tukaj
Količina:
30 ml
Vaša cena:
13,70

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Skin Boost HA hialuronska kislina 15 % koncentriran serum

Izdelek je lahko pri vas že v sredo 15.07.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Serum nanesite na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja vsako jutro in vsak večer. Uporabite ga lahko samostojno ali pa čez nanesete želeno dnevno oziroma nočno kremo. Serum naj ne zaide neposredno v oči. 

Pred uporabo seruma svetujemo temeljito čiščenje (sploh zvečer dobro odstranite ličila in ostale nečistoče), priporočamo pa tudi uporabo tonika. 

Če je vaša koža bolj mastna, lahko serum uporabljate samostojno, saj je tudi dobra podlaga za ličila, vsekakor pa za pomlad in poletje čez svetujemo čez še izdelek z UV zaščito. 

  • Serum vsebuje tri oblike hialuronske kisline oziroma hialuronsko kislino v treh velikostih molekul. S tem smo dosgli čudovito vlaženje povrhnjice in kože v globljih plasteh.
  • Ena od velikosti molekul je transdermalna hialuronska kislina, ki deluje kot polnilo (filler) ter zapolni gube od znotraj.
  • Hialuronska kislina s težkimi molekulami je drugi tip hialuronske kisline, ki ga vsebuje Hyaluronic Micro-Injection serum. Z njim dosežemo zadrževanje vlažnosti na površini kože in s tem preprečujemo izsuševanje. Tako bo koža bolj gladka, nanos ličil pa enostavnejši. 

Ali moram ob serumu uporabiti tudi kremo?

Odvisno od tipa kože - za mastno kožo je serum splo v toplejših dneh dovolj. Suhi koži pa vsekakor čez serum dodajte še nekaj lipidov (mastni delcev), saj potrebuje tudi hranila. 

Za kakšne tipe kože je serum s hialuronsko kislino primeren?

Serum je primeren za vse tipe kože - mastni koži sicer ne manjka lipidov, vlažnosti pa ji običajno primanjkuje, zato bo serum odlična rešitev. Suhi koži pa bo serum nadomestil izgubljeno vlažnost, lipide (hranila, mastne delce) pa dodajte z drugimi negovalnimi izdelki.

Aqua, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.