Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Holika Holika korejska kozmetika

Vizija blagovne znamke Holika Holika je zabavna, a izredno praktična korejska kozmetika, ki bo poudarila lepoto vsake ženske in vsakega moškega. Holika Holika med uporabo zagotavlja veselje, srečo in nasmeh, vaši koži vrača sijaj, vam pa ljubezen do kože. Izdelki so namenjeni zabavnim trenutkom v kopalnici in občudujočim pogledom povsod drugod. Trenutno so na voljo mladostni izdelki proti mozoljčkom in ogrcem, proti mastni koži in mastnem sijaju, za hitro, zanesljivo in nežno obnovo povrhnjice smo dodali vrhunske Good Cera izdelke s ceramidi, vsekakor pa ponudba korejske kozmetike ni zadostna, dokler v njej ni korejskih BB kremic - na voljo je kar šest različnih dnevnih kremic, pravih in čudovitih korejskih BB kremic!

Preberi več ...

In kaj pomeni Holika Holika? Beseda holic v angleščini pomeni odvisnik in verjamemo, da boste tudi vi postali odvisnik od neverjetno simpatične, prisrčne in zabavne korejske nege Holika Holika! Če napišemo še, da korejska beseda holida pomeni skušnjava, boste popolnoma razumeli tako blagovno znamko kot njen koncept <3 Med izdelki Holika Holika, ki bodo v Sloveniji na voljo, smo izbrali take, ki jih lahko dodate vsem ostalim K-beauty izdelkom v naši ponudbi. Prav zato smo se osredotočili na BB kreme, ki smo jih do sedaj pogrešali, pa so osnova korejske nege kože, punce na Dragocena.si pa smo že zelooo dolgo uporabnice Holika Holika Good Cera izdelkov, tako da so vsekakor morali tudi ti najti svoje mesto na naših poličkah.

Izdelki 1 - 2 od 2 skupaj