Body Diet 24 serum proti strijam

 • Ker se le prožna in pravilno negovana koža lako bori proti strijam!
 • Hujšanje, pridobivanje teže, ponovno hujšanje - vse to na koži pusti grde brazgotine, ki ji poznamo kot strije.
 • Najbolje je, da izdelke proti strijam uporabljate takoj, ko začnete izgubljati ali pridobivati težo, saj s pravilno kombinacijo sestavin pomagate koži ohranjati prožnost in se prilagajati novih razmeram.
 • Strije bi lahko preprosto opisali kot posledico pokanja kože zaradi neprožnosti, zato smo razvili serum, ki pomaga koži to prožnost ohranjati
 • Formulacija kompleksa Pro-Elastic dokazano deluje proti vidnosti in globini strij, priporočamo le, da se jih lotite pravočasno - takoj, ko jih opazite. 
 • Pro-Elastic kompleks smo sestavili iz izvlečkov preslice (Equisetum arvense), tigrove trave ter frambiona, adipoblokerja in vitamina E.
 • Uporabnice so potrdile, da je koža po štirih tednih redne uporabe bistveno bolj prožna, čvrsta in neverjetno gladka.
Naročite tukaj
Količina:
200 ml
Vaša cena:
14,50

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Body Diet 24 serum proti celulitu

Izdelek je lahko pri vas že v četrtek 28.05.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Vsak večer in / ali zjutraj serum nanesite na prizadeta področja telesa in nežno pomasirajte. Groba masaža povzroča še manjšo prožnost in s tem večjo vidnost strij, zato se temu le izognite, nežna masaža pa bo pomagala pri vpijanju sestavin. Ko se serum vpije, se lahko obečete in odpravite v nove zmage. 

Serum naj ne zaide v oči ali druge sluznice. 

 • Tigrova trava: Ko so opazovali tigre, so ugotovili, da po boju žvečijo neko posebno rastlino, nato pa zližejo svoje rane, ki se zato bistveno hitreje celijo. Tako se je centelle asiatice prijelo ime tigrova trava - z njenimi izvlečki se koža hitreje celi in obnavlja, kar je pri strijah bistvenega pomena.
 • Preslica je znana po odličnih negovalnih lastnostih pri suhi in zelo suhi koži, hkrati pa njeni izvlečki spodbujajo nastajanje kolagena, kar je za prožno kožo zelo pomembno. 
 • Adipobloker je kompleks sestavin, ki preprečuje nabiranje maščobni celic in njihovo razmnoževanje, preprečuje staranje kože in s tem ohranja kožo mehko, gladko in prožno.
 • Vitamin E je znan kot vitamin mladosti, saj kot eden boljših antioksidantov pomaga ohranjati kožo zdravo in prožno.
 • Frambion pa je molekula, ki aktivira procese raztapljanja maščobe in preprečuje nabiranje novih maščobnih celic. 
 • S temi sestavinami je serum idealna pomoč prav ob hujšanju in neželenem pridobivanju kilogramov, saj vam pomaga tako proti strijam kot proti neželenim centimetrom. 

Vsebina je v pripravi.

INCI: Aqua, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Tocopheryl Acetate, Centella Asiatica Extract, Equisetum Arvense Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Caffeine, Carnitine, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Fisetin, Raspberry Ketone, Ascorbic Acid, Propylene Glycol, Menthol, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Carbomer,  Xanthan Gum, Disodium EDTA, Disodium Phosphate, Propanediol, PEG-8, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Propylparaben, Parfum,  Citral, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.