Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

DAFNI patentirana krtača za ravnanje las

Prva, ena in edina patentirana, stilsko dovršena, tako učinkovita, priročna in enostavna za uporabo. Vse to je lahko samo Dafni - električna krtača za ravnanje las, ki so jo poskusili skopirati praktično vsi proizvajalci električnih naprav za nego las. Nikomur ni uspelo, saj smo svojo tehnologijo zaščitili z mednarodnim patentom, zato ostajamo edini s ščetinami, ki resnično objamejo vsak pramen las, las pa ob ravnanju ne poškodujejo, ne trgajo in ne lomijo! Od prve krtače, ki je osvojila ves lepotni svet, smo prišli do štirih različnih modelov, med katerimi bi vsaka uporabnica našla pravega zase. Klasična, vijolična Dafni je odlična za gostejše in daljše lase. Rose Gold Dafni Go je primerna za vse dolžine in gostote las, krtači lahko snamete kabel in ga varno pospravite v priloženo torbico, krtača pa ima tudi pokrovček za varno potovanje. Za dame, ki so vsak dan v drugem mestu, bo idealna Dafni Allure krtača, ki se polni preko USB priključka, ima zmogljivo baterijo in dela tudi brez kabla. Za krajše, redkejše lase ter za ustvarjanje nežnih valov pa vas čaka Dafni Muse, ki je v trenutku osvojila tudi stalne uporabnice večjih Dafni krtač!

Vse Dafni krtače delujejo enako, razlikujejo pa se glede na obliko oziroma število vrstih ščetin. Prav zato za gostejše in daljše lase priporočamo večjo, za tanjše, krajše in redkejše lase pa Muse. Pod preberi več pa preberite, kaj vse predstavlja patentirano Dafni tehnologijo in zakaj je Dafni ena in edina, enostavno najboljša!

Preberi več ...

Tehnologija Dafni zagotavlja, da se keramični del vaše krtače segreje na točno 185ºC, kar pomeni, da so lasje zglajeni in zravnani, toliko pa lasje tudi prenesejo, da se ob redni uporabi ne uničijo! Patentirali pa smo obliko oziroma postavitev ščetin, ki niso ravno ena ob drugi, temveč postavljene tako, da vsak pramen las ob potegu po laseh ravnajo ščetine na levi in na desni. Konice keramičnih ščetin se ne segrevajo, zato lahko mirno položite Dafni na lasišče, pazite pa, saj konice niso fiksne in se rahlo udrejo v posamezno keramično ščetino, tako pa krtača zagotavlja nežnost do lasišča in enostavno uporabo. No, seveda pa smo obkrožili keramične ščetine, ki se segrevajo, z varnostnim poljem ščetin, ki se ne segrevajo - tako je verjetnost opeklin bistveno manjša!

  • Klasična Dafni krtača ima torej na sredini tri vrstice širših likalnih ščetin in na vsaki strani po še eno vrstico ožjih ščetin.
  • Dafni GO ima ožjo glavo, na sredini katere je ena vrsta širokih ščetin, ki jih objemata na vsaki strani še ena vrsta ožjih ščetin.
  • Dafni MUSE pa je še ožja in ima eno vrsto širših in z vsake strani vrstico ožjih ščetin, vendar pa ima krtača ravno obliko glave, tako pa je primernejša za krajše, redkejše in tanjše lase ter ustvarjanje nežnih kodrov.

Vsekakor pa vas vabimo, da tukaj preberete tudi zgodbo o tem, kako je Dafni pravzaprav nastala!

Izdelki 1 - 3 od 3 skupaj