After Hybrid Healing serum za poškodovane nohte

  • Napredna nega za naravne nohte, poškodovane od gela, akrila ali dolgo obstojnih lakov.
  • Trojna moč narave - obnovi nohtno povrhnjico, spodbuja rast zdravih in čvrstih nohtov, mehča obnohtno kožico in krepi nohte. 
  • Iščete nekaj za krepitev nohtov? Za tanke in šibke nohte smo pri Viperi ustvarili čudovito linijo izdelkov, ki nadomestijo manjkajoča hranila ter obnovijo naravne nohte, da bodo ponovno lahko zasijali v vsej svoji lepoti. 
  • Skorajda vsa dekleta, ki imajo to možnost, so poskusila gel, akril ali dolgoobstojne lake, vendar po njih na naravni nohtih običajno ostane pravo razdejanje - pa niti ne toliko zaradi pripravkov kot zaradi piljenja, ki je potrebno pred nanosom gela ali akrila ter seveda ob odstranjevanju. Prav zato smo ustvarili tudi serum, ki pomaga obnoviti naravne nohte po geliranju. 
  • Serum vlaži in okrepi povrhnjico, popolnoma regenerira poškodovane nohte ter celovito in globinsko nahrani tudi globlje plasti nohtov.  
  • Trofazna mešanica je sestavljena iz naravnih olj, ki poskrbijo za globinsko in popolno regeneracijo, naravna eterična olja pa globinsko in celovito obnovijo vitalnost kožnega tkiva.
  • Aktivne učinkovine: glicerin, arganovo olje, vitamin E, A in C.
Naročite tukaj
Količina:
12 ml
Vaša cena:
6,50

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

After Hybrid Nail Restore Therapy utrjevalec za nohte

(5) 1
Izdelek je lahko pri vas že v sredo 29.01.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


Tina

Serum deluje!

S pilicami sem si zgladila nohte, še nikoli se niso tako svetili :) Za pravi rezultat bom morala počakati na zimo, zaenkrat so nohti veliko manj suhi. Mažem se pa kar vsak dan, včasih večkrat, da je ziher

 
 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Pred uporabo serum pretresite. Serum nanesemo na očiščene prste in sicer na rob notov in okoli nohtov ter masiramo, dokler se ne vpije. Hranila in vlažilne sestavine se morajo dobro vpiti v korene nohtov pri obnohtni kožici, zato nežno masirajte in serum vtirajte v robove ob korenu nohtov.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.