Vipera čopič za senčila, osvetljevalce ali obrvi

Izbirate lahko med tremi vrhunskimi profesionalnimi čopiči iz sobolje dlake ali kombinacije sobolje dlake s taklonom:

  • CANNY: Pod kotom odrezana konica je primerna za nanašanje konturing ali strobing izdelkov, tekočih ali kremnih senčil in drugih izdelkov ter v kombinaciji z vodo za zapolnitev luknjic med obrvmi oziroma za popolno senčenje.
  • SNUG: Mehak in zelo kompakten čopič je idealna pomoč za enakomerno, svilnato gladko senčenje oziroma mešanje senčil pred nanosom na veke. Zagotavlja več nadzora nad količino senčila in mestom nanosa. 
  • FAIR: Odličen čopič za nanašanje in mešanje senčil za oči, zelo prav pa vam bo prišel tudi z osvetljevalcem (iluminatorjem), saj ima gladka in mehka vlakna. 
Naročite tukaj
Količina:
1 kos
Vaša cena:
3,10
Oblika:
Izdelek s takimi lastnostmi ne obstaja.
Izberite lastnosti izdelka, ki ga želite.

Izdelka z izbranimi opcijami žal nimamo na zalogi. Izberite druge opcije

Izdelek je lahko pri vas že v petek 29.05.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Vse čopiče uporabljate kot običajne kozmetične čopiče, vam pa priporočamo, da jih redno čistite. Priporočamo, da očistite samo ščetinice in sicer tako, da jih namočite v posodico s toplo vodo in šamponom ali milom za obraz, pustite, da ličila s čopičev malo odstopijo, nato pa dobro sperite z vodo in čopiče osušite z mehko papirnato brisačo. Postopek ponavljajte toliko časa, da v vodi ne bo več sledi ličil. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.