Vipera Powder Loose puder v prahu

 • Šest odtenkov, šest različic, šest suhih pudrov (v prahu) za matiranje in daljšo obstojnost ličil brez obteževanja.
 • Enostavno popoln videz - urejen make-up, še dlje obstojno ličenje, zakrivanje nepravilnosti in matiranje, osvetljevanje ali bronziranje:
 • 011 - Transparenten, skorajda neobarvan suhi puder za matiranje - z UV zaščito in rahlo odišavljen. Z vrhunsko mikrotehnologijo smo ustvarili ultra-majhne pigmente, ki na koži naredijo peresno lahkoten in čudovit matiran zaključek. Ker je suhi puder skorajda prozoren, je primeren za vse tene polti.
 • 012 - Light Reflecting suhi puder je prav tako skorajda neobarvan, vendar s posebnimi odsevnimi pigmenti poskrbi, da je koža videti sijoča, gubice in nepravilnosti pa manj vidne. Za popoln videz zrele kože ali kože brez sijaja bo 012 najboljša izbira, prav tako kot 011 pa vsebuje UV zaščito in je rahlo odišavljen. 
 • 013 - Bronzing suhi puder daje koži čudovit žameten videz, podaljša obstojnost ličil, vsebuje UV zaščito in je rahlo odišavljen. Ker vsebuje drobne zlate pigmentne delce, je koža po nanosu videti kot rahlo, zdravo zagorela, sijoča in enostavno popolna. 
 • 014 - Lightening suhi puder vsebuje svetleče delce za pomlajevanje kože z vrhunskimi odbijajočimi pigmenti, ki utrujeni koži vračajo sijaj. Gladek je kot svila, ličenju pa zagotavlja popolnost, saj diskretno prikrije gubice in vrača koži mladosten in sijoč videz. 

 • 015 - Transluscent suhi puder je namenjen utrjevanju vsakega ličenja - večernega ali dnevnega. Ne glede na obdobje v dnevu - puder je skoraj prozoren in poskrbi za odvečni sebum, njegova peresno lahkotna tekstura pa ne spreminja tena kože. 

 • 016 - Mineralised Gold suhi puder vsebuje drobne zlate delce, ki skozi ves dan na koži dajejo občutek svežine, popolnosti in enakomernega tena, saj se svetloba od njih odbija drugače kot od kože same. Koži vrača videz vitalnosti in nežno vpije odvečni sebum s povrhnjice. 

Naročite tukaj
Količina:
15 g
Vaša cena:
12,50
Barva:
Izdelek s takimi lastnostmi ne obstaja.
Izberite lastnosti izdelka, ki ga želite.

Izdelka z izbranimi opcijami žal nimamo na zalogi. Izberite druge opcije

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Foundation Satin Look tekoči puder

Izdelek je lahko pri vas že v četrtek 27.02.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

S priloženo mehko blazinico nanesite suhi puder kot enega od zadnjih korakov ličenja. Če ste oči že naličili, se jim izognite, pri mastni koži pa vam svetujemo, da ga ob kakšnih pomembnejših priložnostih ne pozabite doma, saj lahko z njim vedno ponovno matirate in osvežite svoj obraz. Zvečer nežno odstranite vsa ličila z obraza, da si koža čez noč oddahne. 

 • Vipera Loose Powder ne vsebuje snovi, ki bi bile komedogene.
 • Ne maši por, hkrati pa ne izsušuje kože. 
 • Kožo ščiti pred negativnimi vplivi iz okolja - predvsem nenadnimi temperaturnimi razlikami (notri, zunaj).
 • Vsi suhi pudri Loose Powder z mehansko zaščito ščitijo pred UVA in UVB žarki, zato so odličen dodatek tudi poleti. 
 • Poskrbijo za matiran oziroma satenast zaključek (odvisno od izbranega odtenka), saj vsebujejo posebne sestavine za odlično obstojnost in silikone za lažje kombiniranje z drugimi izdelki. 
 • Vitamin E v suhih pudrih nevtralizira proste radikale in spodbuja zdravje in mladostnost kože.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.