Paula’s Choice Great Big Lashes Mascara

Paula’s

Priznam, da so maskare ene redkih kozmetičnih izdelkov, pri katerih kompliciram do nezavesti. Imam precej dolge trepalnice, ki pa so na konicah zelo svetle. Tudi redke niso, a kot bi vsaka rasla na svoj konec! Najboljša maskara vseh časov je bila za moje pojme od Helene Rubenstein – v zlati embalaži, pregrešno draga, a volumensko čudovito učinkovita – dokler je niso prenehali izdelovati. In od takrat iščem pameten nadomestek. Lahko rečem, da sem po letih preizkušanja našla solidno nadomestilo – Paula’s Choice Great big lashes maskara je res dobra.

Moja koža je mastna – tudi okoli oči, hkrati pa nosim leče in imam zelo občutljive oči, zato vodoodporne maskare običajno ne pridejo v poštev, običajne pa se v roku dveh ur “zlijejo” po obrazu. Kolegica je nekoč rekla, da sem kot kužek s črnimi madeži okoli oči :( Bolj po neumnosti kot ne sem enkrat med naročanjem drugih izdelkov naročila tudi Paula’s Choice maskaro. To je to! Zakaj?

  • Lep in naraven volumen po le dveh nanosih – noro! Vsaka trepalnica ločena od druge, tudi tiste, ki “štrlijo” kar nekam v tri dni, so lepo poravnane z drugimi.
  • Nima nobenega posebnega vonja nima, kar je super – ne vsebuje umetnih dišav, saj dražijo oči. To je še toliko bolj pomembno, če so oči občutljive ali če so v njih leče. Zaradi moje mastne kože mi je prejšnja maskara velikokrat stekla kar v oči – kako je peklo!
  • Maskara SE NE RAZMAŽE in ne razpacka! AAAAAAAA! Končno rešitev za moje težave! Tudi po celem dnevu in noči nošenja brez popravljanja maskara ostane na trepalnicah. Se ne grudi in ne odpada – to je noro!
  • Z maskaro grem mirno zjutraj na aerobiko, odskačem svoje in grem naprej na sestanek – brez popravkov!
  • Cena – za moje pojme odlična, okoli 12 €, saj toliko v končni fazi stane “ena navadna” od Maybellina :)
  • Nižja ocena gre le embalaži zato, ker je rahlo preveč preprosta. Čisto nič ne izstopa v torbici z ličili, tako da jo včasih kar težko najdem.

Kika

Priporočamo:

Delite prebrano objavo: 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar
© 2019 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.