Maybelline Rocket Volume maskara

Maybelline

NE – VER – JET – NO! Tole sem rekla, da moram napisati takoj, ker sem tako presenečena, da se že celo dopoldne hodim gledat v ogledalo :) No, zvečer pa šok ... 

Moje običajne Paula’s Choice maskare je že nekaj časa zmanjkovalo, pa se kar nekako nisem spravila v nov nakup. No, včeraj, ko sem se hotela namazat, je bila že popolnoma prazna, Dedek Mraz je prinesel bon za DM, zato sem na hitro v DM-u kupila novo Maybelline Rocket Volume maskaro. V resnici sem hotela komplet, ki ga obljubljajo, kjer naj bi bila zraven še Great Lash, saj sem hotela preizkusiti obe – a glej ga zlomka, seveda niso imeli več paketkov na zalogi, zato sem se morala zadovoljiti samo z rocketko.

Piše na njej – rocket volume kot še nikoli in vse to… Ja, ja, sem si mislila, kolikokrat sem že to slišala! Kot vedno zapišem - imam precej dolge trepalnice, zato ne potrebujem dodatne dolžine, ampak vsaka nekako štrli na svoj konec. Ker so tako dolge – spodnje in zgornje, so cel čas v stiku z mojo mastno kožo, zato sem bila večinoma kot panda, črna okoli oči. In tako sem bila tudi zelo navdušena nad Paulino maskaro, ker niti enkrat nisem bila črna :) No, kako bo z rocketko, še ne vem, sploh pa mi načeloma nikakor niso všeč maskare s trdimi gumijastimi ščetinami – krtačkami. Tudi zato sem leta in mesece uporabljala Paulino. Ampak – kljub “ne-maranju” gumijastih krtačk, se zna mnenje spremeniti :) Ja, res, volumen, kot ga še nisem doživela!

Že po prvem potegu z maskaro so bile moje trepalnice polne, POLNE, POLNE, takega volumna še ever nisem doživela pri enem potegu! Kar naenkrat je bila vidna čisto vsaka trepalnica! In stojim pred ogledalom in gledam in ne morem verjeti! Po enem potegu? A se hecaš … No, če je to najboljša plat te maskare, ima gotovo svojo slabšo – in zame je to dejstvo, da se relativno hitro suši, zato kar si namazal, težko popraviš. In ker moje trepalnice res štrlijo kar nekam, so polne volumna in videti malo smešno. Pa nič hudega, res, se ne sekiram toliko, saj je moj pogled odprt in oči videti večje!

Embalaža? Po pravici povedano, imela sem že skoraj vse Maybellinove maskare v taki embalaži, zato sem je kar malo sita. Vem, da poskušajo obdržat enotnost in da je to nekakšen zaščitni znak, a meni enostavno ni več všeč – mi gre prej malo na živce, zato tudi ocena embalaže samo 3. Tudi krtačka je kar groba in trda, ampak za tak volumen prenesem tudi to.

Cena je okoli 10 in nekaj evrov, ni prehudo, oziroma je kar “klasična” cena za maskaro. Ne bi imela nič proti, če bi bila kak evro cenejša. Če se bo do večera obdržala brez črnjenja na moji mastni koži, jo bom še kupila. Če bom črna, kot sem bila po drugih “navadnih” maskarah, nikakor ne. Res pogrešam tisto zlato maskaro od Helene Rubenstein, ki so jo ukinili 15 let nazaj. Od takrat ni pravega nadomestka :(

Update … Kot sem pričakovala, sem bila že v dveh urah okoli oči precej črna, ampak to niti ne bi bilo tako hudo, če ne bi potem imela zvečer kar težav z odstranjevanjem maskare s trepalnic. Potrebovala sem dve različni vrsti tekočine za odstranjevanje ličil, pa še to so namesto kreme ostale grudice. Ja, super volumen, ampak sama krema mi pa ne ustreza najbolj. Razmišljam, da bi kupila vodoodporno maskaro … Po petnajstih letih :( Sita sem stalnega brisanja madežev pod očmi in pod obrvmi, kjer se mi poznajo prave črtice od trepalnic. Pa kakšne maskare so to, no!!!

Kika

Priporočamo:

Delite prebrano objavo: 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar
© 2019 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.