Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Vipera Make-Up Fixator sprej za daljšo obstojnost ličil

  • Vipera Makeup Fixative sprej za daljšo obstojnost ličil ne vsebuje dišav in je hipoalergen.
  • Ustvarili smo ga zato, ker nam je jasno, da si vsakodnevno ali pa vsaj občasno zaželite, da vam sredi dneva ne bi bilo treba popravljati make-upa.
  • Odlično je odporen na vlago in znojenje, na dotike in preoblačenje. 
  • Po nanosu sploh ne boste čutili, da ste kaj nanesli, predvsem pa se na ličilih to ne bo opazilo - no, razen pri obstojnosti!
  • Sprej je v osnovi mineralna vodica, ki ličila obdrži na svojem mestu in preprečuje packanje.
  • S sprejem lahko tudi sredi dneva osvežite svojo kožo in ličenju dodate nekaj svežine.
  • Izkušnje so pokazale, da je sprej skorajda profesionalen, saj zdži tudi do 12 ur!
  • V nežni tekočini so tudi aktivne morske alge, ki zaklenejo ličila, kožo nežno vlažijo in rahlo nahranijo, da bo sijoča in polna energije kljub ličilom. 
  • Sprej je primeren še posebej za mešano in mastno kožo. 
  • Ne samo, da bodo ličila ostala na svojem mestu, na koži bose imeli le še čudovit občutek svežine!
Naročite tukaj
Količina:
100 ml
Vaša cena:
12,40

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Vipera Powder Loose puder v prahu

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Kot običajno nanesite na obraz podlago ali kremo, puder in ostala ličila, nato pa zaprite oči in enakomerno popršite sprej po obrazu in vratu z razdalje 30 do 40 centimetrov. Počakajte nekaj sekund, da se sprej osuši in na koži naredi tanko, nečutno zaščitno plast, nato lahko nadaljujete svoj dan.

Vipera Make-Up Fixative sprej je popolna rešitev za vse z mešano in mastno kožo, ki od svojih ličil pričakujejo nekaj več obstojnosti. V kombinaciji s pravimi ličili vam sprej lahko pomaga, da bodo vaša ličila brezhibno stala na svojem mestu tudi do 12 ur, kar vas bo prav gotovo razveselilo na vseh zabavah, ki trajajo dolgo v noč, primeren pa je tudi za posebne priložnosti, ko morate na svojem delovnem mestu zdržati cel dan in izgledati sveži in popolno naličeni.

Ustvarili smo ga tako za uporabnice, ki obožujejo ličenje, kot za profesionalne foto-modele in dekleta, katerih make-up mora biti obstojen še nekaj dlje. Ker vsebuje tudi hranilne in vlažilne sestavine, kože ne izsuši, preprečuje pokanje in zlivanje pudra, odporen pa je tudi na dotike in preoblačenje. 

Za resnično profesionalno uporabo vam pred nanosom ličil svetujemo Vipera Photo Model silikonsko podlago, za suho kožo uporabite puder Satin Look, za mastno Photo Model, ličenje pa zaključite s sprejem, ki bo poskrbel za resnično obstojnost in svežino nanesenih ličil. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.