Lothmann Shooting Spray Gloss SPF za sijaj las

  • Ste si ravno oblikovali pričesko, lasje pa so brez sijaja, neživahni in videti v slabem stanju?
  • Za vas imamo popolno rešitev - nežen glos-sprej, ki las ne obteži in ne masti, jim da pa neverjeten sijaj in predstavlja odličen zaključek oblikovanja pričeske za vsak dan!
  • Z izvlečki zdravilnega gozdnega korena (Angelica archangelica) zagotavlja še tako dolgočasnim lasem čudovit sijaj in neverjetno mehkobo. 
  • Sprej ohranja lase lahkotne, jih ne obteži ali masti, so pa lasje na dotik mehki in pripravljeni na dotike.
  • Če sprej nanašate po navodilih, vaših las ne bo zmastil, ker pa vsebuje UV filtre, predstavlja dobro zaščito las tudi poleti
  • Izdelek je primeren predvsem za suhe in puste lase brez sijaja, vsekakor pa ga narahlo popršite po konicah, preden greste na sonce in tako svoje lase zaščitite pred dodatnimi poškodami zaradi UV žarkov. 
Naročite tukaj
Količina:
150 ml
Vaša cena:
14,30

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek je lahko pri vas že v ponedeljek 10.08.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Sprej popršite po suhih laseh, ko je vaša pričeska že oblikovana. Pršite približno 30 cm stran od las, pri tem pa imejte oči zaprte, da ne popršite v oči. 

Samo za zunanjo uporabo. Držati izven dosega otrok. Izdelek naj ne pride v stik z očmi ali sluznicami. Če zaide v oči, temeljito sperite s tekočo vodo. 

  • Shooting je Lothmannova kolekcija posebnih izdelkov za oblikovanje las, ki lahko ukrotijo še tako zahtevne lase in pomagajo oblikovati popolno pričesko kjerkoli in kadarkoli. 
  • Glos-sprej smo v kolekcijo dodali zato, da lahko svojim pustim, krhkim lasem vrnete sijaj in jih zaščitite pred UV žarki. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.