L’Oreal Miss Manga maskara

L’Oreal

Toliko oglaševanja, tako sem se veselila, pa tako razočaranje! Za rojstni dan sem nedavno dobila bon za DM, zato grem takoj po novo maskaro, ker tale L’Oreal Miss Manga je res … poden! Mi je prav žal in se veselim za vse vas, ki vam je maskara všeč, jaz pa sem tako razočarana, da bi jo najraje zlomila na pol!

Moja Rocket Volume od Maybellina se je počasi začela sušiti in ker nad njo nisem bila prav posebej navdušena, sem se odločila vzeti kakšno drugo. V Muellerju sem še pred pompom in oglaševanjem opazila čudovito embalažo in super ugodno ceno za maskaro, ki je nisem poznala, ampak tistih 10 € se mi ni zdelo posebno škoda. L’Orealove maskare običajno niso slabe, ker je pisalo na njej MEGA VOLUME sva šli hitro skupaj na blagajno. Od navdušenja sem se skoraj tresla, komaj sem čakala naslednje jutro, da jo nanesem na trepalnice. Brez, da bi jo sploh dobro pogledala. Mega volume, kaj pa lahko zgrešim?!

Za to, da ima na ročki neko gibljivo opcijo, sploh nisem vedela. Bi pa morala z maskaro vleči najmanj po kovinskih ščetinah, da bi se ta delček uspel kaj zarotirat ali prepognit, tako da – larifari. Marketinška … Krtačka sama po sebi zgleda obetajoče, na konici je tanjša in ob ročaju debelejša, kar običajno pomaga pri mazanju krajših trepalnic čisto ob nosu. Tekstura same črne kreme je videti OK. In potem si rečete, in kje je problem?

Imam neobičajno dolge trepalnice, ko jih namažem, so videti še nekaj daljše, segajo skoraj do obrvi, zato vedno kupujem maskare za volumen – dolžine ne rabim. Od mega volumna s to maskaro niti sledi! Dolžina pa ja, to pa res – ko sem dala gor dva sloja, sem imela trepalnice dobesedno do obrvi! Pa hodi tak po svetu! Če piše na maskari mega volume, naj naredi volumen … Kot pravim, od volumna nič, od dolžine pa preveč. Za tiste, ki imate krajše trepalnice, bo verjetno ta maskara čisto ok. Zame poraz.

Ko sem po nakupu prvič videla reklamo, me je dekle v njej iz neznanega razloga spominjalo na pando s predolgimi in pregostimi trepalnicami. In zdaj vem, zakaj so izbrali pando – ker maskara niti dve uri ne zdrži na svojem mestu. Po treh urah čisto normalnega dneva za računalnikom sem bila tako črna okoli oči, da mi je šlo dobesedno na jok. Vem, da imam bolj mastno kožo in če mi maskara podaljša trepalnice, se dotikajo kože – sebum malo topi maskaro in sem rahlo črna. To je običajno, pri Miss Manga maskari pa sem bila ČRNA, ČRNA, kot panda okoli oči! Stopila se je kot led na soncu, na koncu dneva na trepalnicah nisem imela praktično nič več maskare, sem jo imela pa vsepovsod naokoli. Groza.

Prednost te maskare je pa res v tem, da gre z eno potezo z vatko in mlekom dol z oči – ni kaj, to jim je uspelo. A ko mi vsaj enako hitro ne bi odtekala z oči … Bog ne daj, da me kdo preseneti in mi kakšna solzica steče iz oči, saj bi se na licu mesta stopila :(

Ne bom je več kupila, res ne, takoj si grem kupit novo, to pa bom podarila, ker sem res razočarana. Še enkrat: Če piše volumen, naj maskara doda trepalnicam volumen. Če pa piše MEGA volumen, naj mi trepalnic ne podaljša do čela, ampak lepo zgosti. Sorry, punce, jaz je na vašem mestu ne bi kupila. Razen, če imate kratke trepalnice in čisto izsušeno kožo, potem bo pa verjetno delovala.

Kika

Priporočamo:

Delite prebrano objavo: 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar
© 2019 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.