Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Lift4Skin za takojšnje glajenje

Takojšnje glajenje s kompleksi, med katerimi bo prav vsaka našla pravo kombinacijo zase:

  • bela linija za intenzivno glajenje vsebuje visoko koncentracijo sestavine Syn-Ake, biomimetičnega tripeptida, ki odlično gladi in napredno deluje proti gubam. Gre za laboratorijsko pridelano repliko kompleksa iz kačjega strupa, ki gladi skorajda kot botoks.
  • vijolična linija vsebuje visoko koncentracijo bakuchiola, ki je kot rastlinski retinol in ob redni uporabi odlično gladi gubice, uporabljate pa ga lahko kadarkoli in kjerkoli, 
  • zlato linijo pa smo napolnili z najvišjo možno koncentracijo peptidov, ceramidov in koloidnega zlata za izrazito učinkovito, negovalno lifting nego,
  • kot NOVO vam predstavljamo napredno linijo Beauty Booster, ki z inovativnim sistemom poskrbi za resnično vpijanje najboljših sestavin v kožo - vitamin C, niacinamid in hialuronska kislina v manjših molekulah za resnično vlaženje.

Spektakularno glajenje za vse tipe kože s trenutno vodilno anti-wrinkle sestavino v Franciji SYN-AKE, replika izvlečka kačjega strupa za resnične učinke proti gubicam in povešeni koži. Nevropeptidi, ki zavirajo receptorje na povrhnjici kože in tako delujejo kot botoks.

Izdelki 1 - 1 od 1 skupaj