Dostava v času koronavirusa

Preverite, kako bo potekala dostava v času izrednih razmer v Sloveniji!

Glede na to, da nas oblasti pozivajo, naj v čimvečji meri ostajamo doma, imamo na voljo morda nekaj več časa za umirjeno spletno nakupovanje. Trudimo se, da bi vaše doživetje ostalo na najvišji možni ravni, zato smo sprejeli vse ukrepe, da pri tem ostanete zaščiteni vi, vaši pismonoše in kurirji ter v končni fazi tudi mi :) 

Delo v našem kolektivu se pravzaprav ni skorajda nič spremenilo, saj že od vsega začetka v letu 2012 vsi delamo od doma. Posebnega prilagajanja torej ne potrebujemo, zadeve na daleč obvladamo :) Edina sprememba, ki smo jo uvedli pred dvema tednoma, je pri delu v skladišču - čeprav je znano in potrjeno, da se virus ne prenaša preko izdelkov, smo skladiščnico opremili z masko, rokavicami in gelom za razkuževanje rok, sprej za razkuževanje površin pa uporabljamo enako kot prej - vsak dan. Tudi paketov kurirjem Pošte Slovenije ne predajamo osebno, temveč imamo dogovorjeno varno mesto za prevzem že več kot 8 mesecev, zato s kurirji nimamo niti osebnih stikov. 

Ker pa nas je Pošta Slovenije pozvala k zaščiti njihovih kurirjev na terenu, vas iskreno prosimo, da kot način plačila izberete plačilo s kartico, UPN nalogom (spletna banka) ali sistemom PayPal.

Če nimate spletne banke, če ne morete plačati s kartico ali PayPalom, je morda najlažje, če plačilo za vas opravi kdo drug. Ko se stranje umiri, se lahko dogovorita za vračilo :) Morda pa ima spletno banko vaša najboljša prijateljica, teta, hči ali soseda, predračun dobite na e-mail in ga lahko posredujete naprej. 

NUJNO: Da bi zaščitili tudi vas, vas lepo prosimo: ob zaključku nakupa dodajte navodilo za pismonošo/kurirja, kje vam paket lahko pusti brez osebnega stika:

V primeru, da vseeno izberete plačilo po povzetju, boste morali po svoj paket v poslovalnico Pošte Slovenije. 

Upamo, da imate sedaj nekaj več časa tudi zase, zato si lahko v naši trgovini ogledate vse izdelke v miru. Na voljo imamo res veliko novih izdelkov, zato vas vabim, da čimprej pobrskate in naročite - novosti najdete TUKAJ

Koronavirus ni računalniški virus in se ne širi po e-pošti in telefonu, zato vas vabim, da me pokličete na 064/185-969 ali mi pišete na info@dragocena.si, morda pa si s pogovorom polepšava dan :) 

Veliko zdravja vam želim,

Hana

 

#ostanidoma

Delite prebrano objavo: 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar
© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.