Bi-Es Body Mist odišavljen sprej za telo

  • Vodilni poljski proizvajalec parfumov predstavlja nov prodajni hit - čudovito odišavljene spreje za telo!
  • V štirih neverjetno dišečih različicah na vas čakajo 200 ml spreji, ki vam bodo vsak dan obarvali v nekaj posebnega. 
  • Orhideja in jagodičevje: Zanimiva sladka sadno-cvetlična kombinacija z malce resnejšim vonjem - rahel vonj borovnic in gozdnih sadežev na nekoliko bolj resen, morda celo poslovni način. Orhideje dodajo kanček elegance prav vsakemu parfumu, se vam ne zdi?
  • Vanilija in karamela: Kot je pričakovati - čudovit sladek vonj tople, mehke karamele v kombinaciji z zapeljivo vanilijevo aromo ... Za vse ljubiteljice vanilije bo tole gotovo prava poslastica!
  • Jabolko in tuberoza: Zabavna in sveža sadno-cvetlična kombinacija, ki spominja predvsem na vesele spomladno-poletne dni. Tuberoza je simpatična in močno dišeča trajnica, ki jo je v svojih delih najraje omenjal Ivan Cankar, pogosto pa jo najdemo tudi v najdražjih parfumih. Jabolko pa ... No, jabolka pač vsi obožujemo. 
  • Jagoda in hibiskus: Če hibiskus spreju doda nekaj uradnosti, mu jagoda s svojo nežno sladkobo doda aromo zapeljivega jagodnega sladoleda, ki se tako mikavno topi sredi poletja. Nežen, svež in ne presladek sprej bo ustrezal predvsem tistim, ki rade dišijo, vendar ne tako, da jih zavonja prav vsa okolica. 

Izdelek ni več v prodaji.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Sensual Moments Secret Love mleko za prhanjeTukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Sprej popršite po suhi koži telesa. Strogo se izognite vsem sluznicam (mednožje, ustna in nosna sluznica) ter stiku z očmi. Nanos spreja lahko skozi dan kadarkoli ponovite, da boste resnično cel dan dišali po svojem najljubšem vonju. Preden se oblečete, se prepričajte, da se je sprej vpil v kožo, da ne bi slučajno na oblačilih ostali kaki madeži. 

Pršite z razdalje 20 do 30 cm, pršenja pa po svetlih oblačilih ne priporočamo.

OPOZORILO: Vnetljivo. Držati izven dosega otrok. Držati stran od izvora ognja ali visokih temperatur. 

  • Tudi parfumi Bi-Es so proizvedeni v EU, na kar smo zelo ponosni, saj s tem zagotavljamo visoko kakovost svojih izdelkov. 
  • Najstarejši in vodilni poljski proizvajalec parfumov URODA z veseljem raziskuje svet dišav in tako skoraj vsak mesec predstavlja nove parfume, ki jih stranke enostavno obožujejo. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.