After Hybrid Nutri Nail Care utrjevalni podlak podlak za nohte

  • Napredna nega za naravne nohte, poškodovane od gela, akrila ali dolgo obstojnih lakov.
  • Iščete nekaj za regeneracijo poškodovanih nohtov?  Za tanke in šibke nohte smo pri Viperi ustvarili čudovito linijo izdelkov, ki nadomestijo manjkajoča hranila ter s pomočjo vitaminov in mineralov obnovijo naravne nohte, da bodo ponovno lahko zasijali v vsej svoji lepoti. 
  • Skorajda vsa dekleta, ki imajo to možnost, so poskusila gel, akril ali dolgoobstojne lake, vendar po njih na naravni nohtih običajno ostane pravo razdejanje - pa niti ne toliko zaradi pripravkov kot zaradi piljenja, ki je potrebno pred nanosom gela ali akrila, nohte pa poškoduje tudi odstranjevanje gela. Prav zato smo ustvarili lak, ki pomaga obnoviti naravne nohte po geliranju. 
  • Oslabljeni in lomljivi nohti so po uporabi zdravi, prožini ter bolj odporni na mehanske poškodbe
  • Aktivne učinkovine- koencim q10, d-panthenol, kalcij, vitamini A, B5 in E ter limonino olje negujejo utrujene nohte, izboljšajo strukturo in debelino plasti nohta.
  • Zanesljiva obnova naravnih nohtov!

 

Naročite tukaj
Količina:
12
Vaša cena:
6,50

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

After Hybrid Healing serum za poškodovane nohte

Izdelek je lahko pri vas že v sredo 29.01.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Nanesite na očiščene, naravne in neobarvane nohte.  Priporočamo uporabo Nutri Nail Care laka samostojno ali kot podlago za vse vrste lakov.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.