Tahiti Bronze Step 2 samoporjavitvena krema za obraz in telo

 • Čudovito zagorela polt brez nevarnih UV žarkov - kjerkoli in kadarkoli!
 • Napredna nova linija izdelkov za samoporjavitev, ki zagotavlja enakomerno zagorelo polt tudi sredi zime.
 • Uporabnice že desetletje prisegajo na Sorayine izdelke za samoporjavitev, zato s ponosom predstavljamo novo kremo za samoporjavitev za obraz in telo, ki z naravnimi izvlečki kožo tudi neguje.
 • Postopna in naravna zagorelost brez oranžnega podtona - samo razporedite jo enakomerno in počakajte, da se vpije. 
 • Krema za samoporjavitev izkorišča naravno DHA, ki jo pridobivamo iz koruze.
 • Naravna DHA spodbudi biosintezo melanina v koži, da bo vaša polt zagorela kot ob stiku s soncem.
 • Da bo nanos enakomernejši in koža ob tem navlažena, smo izdelkom Tahiti Bronze dodali olje monoi.
 • Olje monoi kožo navlaži in nahrani, omogoča pa lažji, enakomernejši nanos - za čudovito sijočo kožo!
 • Zaradi velikega razkoraka med samoporjavitvijo temne polti in na primer izredno svetle, porcelanaste polti, smo ustvarili kremo za samoporjavitev v dveh jakostih:
 • svetlo priporočamo za tiste, ki na soncu hitro pordite, imate bledo, tudi porcelanasto polt, ki potrebuje nežnejše sestavine za samoporjavitev. 
 • temno pa priporočamo za tiste s srednje temno in temno poltjo, uporabite pa jo lahko tudi po sončenju na dopustu za dodaten sončni poljub.
 • Krema se z lahkoto enakomerno razporedi in hitro vpije, ker pa kožo navlaži in nahrani, bo po uporabi mehka, gladka in poletno sijoča.
 • Pred prvim nanosom priporočamo uporabo Step 1 Pre-Tanning pilinga, ki bo omogočil lepšo, enakomernejšo zagorelost. 
 • Postopno do čudovito zagorele polti brez nevarnih UV žarkov!
Naročite tukaj
Količina:
200 ml
Vaša cena:
12,29
Vrsta:
Izdelek s takimi lastnostmi ne obstaja.
Izberite lastnosti izdelka, ki ga želite.

Izdelka z izbranimi opcijami žal nimamo na zalogi. Izberite druge opcije

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Tahiti Bronze Step 1 Pre-Tanning Starter piling

Izdelek je lahko pri vas že v torek 28.01.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Pred uporabo Step 2 izdelkov za samoporjavitev vsekakor priporočamo uporabo dobrega pilinga, saj lahko zaradi nakopičenih delcev odmrle kože zagorelost izpade neenakomerno in pride do madežev. S pilingom se temu izognemo. 

Kremo za samoporjavitev nanesite na očiščeno in suho kožo. Pred uporabo vas res priporočamo piling, saj tako odstranite odmrle delce s kože, da bo nanos enakomernejši.

Kremo vsaj prvič nanesite na tanko in izredno pozornost namenite sklepom in pregibom, da se izognete madežem in nabranim mestom melanina. Krema naj se dodobra vpije in osuši, preden se podate novim dogodivščinam naproti. 

Načeloma svetujemo uporabo zvečer, nikakor pa s samoporjavitveno kremo ne pojdite na sonce, saj vas lahko hudo opeče. Zvečer jo uporabite namesto nočne kreme, a naj se pred spanjem dodobra vpije. Med nanosom se strogo izognite stiku z očmi. 

Po nanosu temeljito umijte roke, da se dlani ne obarvajo.

Če nanos ni dobro uspel v prvo, brez skrbi. Učinek je začasen, omilite ga lahko s ponovno uporabo pilinga. V največ sedmih dneh, če boste uporabili piling, na koži ne bo več sledi samoporjavitve in pripravljani boste na nov poskus. Ne skrbite, še vsi so se navadili in naučili uporabljati izdelke za samoporjavitev, tudi vi se boste. Najbolj pozorni bodite na enakomernost nanosa, da v gubica ne pristane preveč kreme, ker jih bo še bolj obarvala. 

Prav tako naj vas ne skrbi vonj kože. Po nekaj urah, ko se bo DHA dodobra vpila in pričela spodbujati nastajanje melanina v koži, se bo na koži pojavil vonj zagorelosti. Prav zato je morda bolje, da se k uporabi spravite zvečer, zjutraj pa se lahko mirno oprhate in umijete. 

 • Ne le športniki, ki pokažejo nekaj več kože na tekmovanjih, tudi mlade mamice, najstnice in babice rade dobro izgledamo in bleda polt nam običajno ni v ponos. 
 • Sončni žarki so nevarni in številka 1 razlog za staranje kože, zato se vedno več ljudi odloča za uporabo kreme za samoporjavitev. 

Kakšna bo moja koža po uporabi samoporjavitvene kreme?

Če vas to skrbi, naredite preizkus na manjšem predelu kože - običajno za to izberemo podlaht. Manjšo kapljico kreme nanesite na očiščeno kožo in počakajte, da se dobro vpije. Pustite delovati vsaj nekaj ur in pri tem opazujte učinek. Določeni tipi polti izredno hitro reagirjo, pri drugi se ne vidi takoj. Nanos lahko ponavljate na zaporedne dni, dokler ne dosežete želenega učinka. 

Na kaj moram najbolj paziti?

Koža naj bo resnično suha in čista. Pred nanosom kreme za samoporjavitev s kože odstranite vse sledi drugih kozmetičnih izdelkov, prav tako pa naj se krema dodobra vpije, prede se oblečete. Kjer vas na primer stisnejo spodnjice, lahko namreč z elastiko kremo odstranite in se bo tam poznala bela črtica. Na sklepih pazite, da se ne premikate preveč, preden se krema osuši, da se ne nabere v gubicah in pregibih, saj višja količina DHA v kremi pomeni močnejšo zagorelost. 

In če vam ne uspe, brez skrbi! V nekaj dneh, sploh s pomočjo pilinga, se bo zagorelost sprala, in lahko boste poskusili znova. Še vse naše stranke so se navadile, tudi vi se boste :) 

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.