Secret Xpress Control Volumizing maskara

 • Ste pripravljeni na NORO dolge trepalnice?
 • Čas je, da se poslovite od kratkih, drobnih trepalnic in se pripravite na ODLIČEN volumen in neverjetno DOLŽINO s profesionalno formulacijo.
 • Maskara s 4D svilnatimi vlakni lahko odebeli in podaljša vaše trepalnice kot nobena druga.
 • Nekatera dekleta opazijo tudi do 500 % daljše in gostejše trepalnice, ni pa se potrebno pri tem ustaviti!
 • Glede na svoje počutje se odločite, kolikokrat boste maskaro nanesli - večkrat nanesete, daljše in gostejše bodo trepalnice. 
 • Za vsakodnevne obveznosti potegnite do trikrat, za dolge večere in nagajive dneve pa se nikar ne ustavite. 
 • Za maksimalno dolžino in volumen trepalnic je maskara ustvarjena tako, da se plasti med seboj odlično povežejo v celoto, vlakna pa ustvarijo daljše, še daljše in šeeeee daljše trepalnice.
 • Maskaro lahko uporabite kot običajno maskaro ali pa stopnjujete doživetje s še enim, z dvema, s tremi, z desetimi nanosi. 
 • Lahkotna tekstura zagotavlja udobje med nanosom in nošenjem, maskara pa je odlično odporna tudi na dotike, solze, dež in mastno kožo. 
 • OPOZORILO: Maskare so lahko pakirane v različnih škatlicah, vsebina (krtačka in pasta) pa ostaja enaka.
Naročite tukaj
Količina:
8 ml
Vaša cena:
9,90

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Vipera Transonic Lashes maskara za čudovite trepalnice

(5) 1

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


Kristi

V bistvu kar kul maskara!

Itak moram stestirat vse maskare, pač ženska. Sicer se je ne da plastit več kot 5 nanosov, ker se začnejo trepalnice sprijemat, ampak je vseeno lep volumen in lepa dolžina - za 10 € kar top maskara. Če najprej počešem z eno drugo maskaro, se potem ful lepše prime. Najbolj pa mi je top, ker imam ful mastno kožo, pa zdrži maskara cel dan, brez odtisov na veki, brez grudic - v resnici v redu zadeva no, po mojem jo bom kupila še enkrat, ko bo suha.

 
 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Maskaro uporabljajte kot klasično maskaro ali pa stopnjujte intenzivnost s ponavljanjem nanosov. Med posameznim potegom naj se prejšnja plast ne posuši popolnoma, saj nanos ne bo enak in ne bo omogočal dobrega stopnjevanja. 

Zvečer maskaro temeljito odstranite z obraza z micelarno tekočino, mlekom ali dvofazno tekočino za odstranjevanje ličil, priporočamo tudi umivanje s kakšnim nežnim gelom za umivanje obraza. 

 • Različna dekleta dosežejo različne rezultate - maskara ni zahtevna za nanos, vendar naj se med nanosom ne osuši, saj se naslednja plast ne bo dobro oprijela prve. 
 • Priporočamo, da imate ob nanosu maskare ob sebi kakšno staro krtačko od maskare, da lahko po potrebi razčešete trepalnice, kajti ob razčesavanju s 4D fiber maskaro se bodo plasti samo množile. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.