After Hybrid Nail Restore Therapy utrjevalec za nohte

  • Napredna nega za naravne nohte, poškodovane od gela, akrila ali dolgo obstojnih lakov.
  • Iščete nekaj za hitro obnovitev poškodovanih nohtov? Pri Viperi smo razvili posebno terapijo, ki poskrbi za poškodovane nohte in pripomore k hitrejši regeneraciji naravnih nohtov, ki vam bo prav prišla predvsem po akrilnih, gel nohtih ali gellish lakih za dolgo obstojnost.
  • Osredotoča se na izboljšanje debeline nohta in sicer tako, da ne pospešuje rasti nohtov, da bi bili čim daljši, ampak zadržuje rast in spodbuja kakovost, čvrstost in debelino nohtov. Dejstvo je, da lahko le kratki nohti, ki rastejo dlje časa, zrastejo debeli in močni ter tako brez lomljenja ohranjajo svojo dolžino. 
  • Utrjevalec je ustvarjen tako, da preprečuje lomljenje in cepljenje nohtov, vmes pa jih hrani in vlaži, da so ponovno videti zdravi, močni in sijoči
  • Aktivne učinkovine - bambus, keratin, aloe vera, arganovo olje, mineralna olja, cimetovo olje, ekstrakt citronke, diamantni prah in vitamin E posbrijo, da bodo nohti hitro čvrstejši, okrepljeni, obnovljeni in predvsem prožni, močni in odporni.
  • Uporaba je izredno enostavna, saj vsak dan na nohte nanesete eno plast utrjevalca, po tednu dni vse plasti odstranite in začnete znova, kasneje pa lahko utrjevalec uporabljate kot odlično podlago (podlak) za svoj želeni lak. 
Naročite tukaj
Količina:
12
Vaša cena:
6,50

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

After Hybrid Healing serum za poškodovane nohte

Izdelek je lahko pri vas že v sredo 29.01.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Vsak dan nanesite eno plast utrjevalca na nohte kar čez prejšnjo plast. Šele po tednu dni odstranite vse plasti z nežnim odstranjevalcem laka za nohte ter pričnite od začetka. Ko bodo nohti okrepljeni, utrjevalec uporabljajte kot podlak za svoj izbrani lak, da bo še naprej skrbel za čvrste in močne nohte. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.