Tahiti Bronze Step 2 samoporjavitvena krema za obraz

 • Čudovito zagorela polt brez nevarnih UV žarkov - kjerkoli in kadarkoli!
 • Napredna nova linija izdelkov za samoporjavitev, ki zagotavlja enakomerno zagorelo polt tudi sredi zime.
 • Uporabnice že desetletje prisegajo na Sorayine izdelke za samoporjavitev, zato s ponosom predstavljamo novo kremo za samoporjavitev za obraz, ki z naravnimi izvlečki kožo tudi neguje.
 • Postopna in naravna zagorelost brez oranžnega podtona - samo razporedite jo enakomerno in počakajte, da se vpije. 
 • Krema za samoporjavitev izkorišča naravno DHA, ki jo pridobivamo iz koruze.
 • Naravna DHA spodbudi biosintezo melanina v koži, da bo vaša polt zagorela kot ob stiku s soncem.
 • Da bo nanos enakomernejši in koža ob tem navlažena, smo izdelkom Tahiti Bronze dodali olje monoi.
 • Krema za obraz ima nekaj nižjo vsebnost DHA, saj je tekstura kože obraza malce drugačna, tako pa pomagamo preprečiti neenakomeren nanos in madeže.
 • Krema za samoporjavitev za obraz je primerna za vse tipe kože, za moške in ženske, za vse starosti in vse ljubitelje lepe, zagorele polti brez sončenja. 
 • Ker ne vsebuje preveliko sestavin za samoporjavitev, je primerna za vse tene - tudi najsvetlejšega. Za temnejšo polt kremo uporabite nekaj dni zaporedoma, dokler ne pridete do želenega učinka.
Naročite tukaj
Količina:
50 ml
Vaša cena:
9,89

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek je lahko pri vas že v sredo 29.01.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Pred uporabo Step 2 izdelkov za samoporjavitev vsekakor priporočamo uporabo dobrega pilinga, saj lahko zaradi nakopičenih delcev odmrle kože zagorelost izpade neenakomerno in pride do madežev. S pilingom se temu izognemo. 

Kremo za samoporjavitev nanesite na očiščeno in suho kožo obraza. Nanos naj bo tanek in enakomeren, posebej bodite previdni pri robovih. Pri uporabi na obrazu ne pozabite namazati tudi pri ušesih in na tanko potegnite kremo tudi po vratu. Krema naj se dodobra vpije in osuši, preden se podate novim dogodivščinam naproti. 

Načeloma svetujemo uporabo zvečer, nikakor s samoporjavitveno kremo na obrazu ne pojdite na sonce, saj vas lahko hudo opeče. Zvečer jo uporabite namesto nočne kreme, a naj se pred spanjem dodobra vpije. Med nanosom se strogo izognite stiku z očmi. 

Po nanosu temeljito umijte roke, da se dlani ne obarvajo.

Če nanos ni dobro uspel v prvo, brez skrbi. Učinek je začasen, omilite ga lahko s ponovno uporabo pilinga. V največ sedmih dneh, če boste uporabili piling, na koži ne bo več sledi samoporjavitve in pripravljani boste na nov poskus. Ne skrbite, še vsi so se navadili in naučili uporabljati izdelke za samoporjavitev, tudi vi se boste. Najbolj pozorni bodite na enakomernost nanosa, da v gubica ne pristane preveč kreme, ker jih bo še bolj obarvala. 

Prav tako naj vas ne skrbi vonj kože. Po nekaj urah, ko se bo DHA dodobra vpila in pričela spodbujati nastajanje melanina v koži, se bo na koži pojavil vonj zagorelosti. Prav zato je morda bolje, da se k uporabi spravite zvečer, zjutraj pa se lahko mirno oprhate in umijete. 

 

 • Ne le športniki, ki pokažejo nekaj več kože na tekmovanjih, tudi mlade mamice, najstnice in babice rade dobro izgledamo in bleda polt nam običajni ni v ponos. 
 • Sončni žarki so nevarni in številka 1 razlog za staranje kože, zato se vedno več ljudi odloča za uporabo kreme za samoporjavitev. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.