Kdo ocenjuje

Kdo

V naši ekipi je zbranih nekaj deklet različnih starosti, prihodkovnih razredov in tipov kože ter želja. Vse kozmetične izdelke kupujemo same in jih v namen testiranja ne dobivamo brezplačno. Vsak zgrešeni nakup za nas pomeni udarec po žepu, zato se lahko še toliko bolj poistovetimo z vami, ki vsakodnevno odkrivate, kaj bi vaši koži končno ustrezalo. Trudimo se, da odkrivamo novosti, hkrati pa se trudimo, da sta nivo našega znanja in količina prebranih raziskav iz dneva v dan višja. Prebiramo knjige in nasvete, sledimo drugim blogom, preizkušamo, se učimo in se ob tem tudi zabavamo! To smo me, Dragocene :) 

Naj na kratko razkrijemo, s kakšnimi izzivi se soočamo, ko gre za nego kože, kakšen je naš tip kože in kakšne izdelke imamo rade:

Tina: Stara sem 35 in še nekaj in moja koža mi že od nekdaj povzroča več sivih las kot kaj drugega :) Rahla rdečica, nekje mastna, drugod mešana koža, občasni izbruhi mozoljčkov po kakšni neumni hrani. Rada imam tako naravno kot običajno laboratorijsko kozmetiko, vendar si prav zelo dragih ne želim privoščiti. Poskusim pa tudi tiste, čisto najcenejše, če ne drugače iz radovednosti :)

Maja: Imam 40 in nekaj let, suha in občutljiva koža, nekaj gubic, pigmentnih madežev – a nič hujšega. Uživam v kakovostni kozmetiki, sem pripravljena poskusiti kaj novega, a čim manj, saj sem komaj našla izdelke, ki mi zares ustrezajo :)

Kika: Pri svojih 35 plus se s kožo ne hecam več. Iščem res dobro nego, tisto, kar ustreza moji koži in moji pameti. Že od nekdaj imam precej mastno kožo, z vidnimi porami, tudi ogrci se najdejo, zadnje čase pa se ukvarjam še s pigmentnimi madeži in gubicami. Moj največji izziv pa je poleti izrazito mastna in pozimi sicer mastna, a popolnoma dehidrirana koža :( No, sem pa velika eksperimentatorka – rada poskusim čisto vse, kar je novega :)

Nina: Pravijo, da moja koža popolnoma skrije mojih 38 let, saj izgledam kot študentka :) To mi sicer ustreza, a občasni izbruhi mozoljev so prav tako nadležni kot v mladosti. Moja koža je bolj mastna kot ne, gubic še nimam prav veliko, le veliko pametne vlažnosti potrebujem. Najraje imam naravno kozmetiko, tudi sama naredim tu in tam kak pripravek, za katerega mi je koža še posebej hvaležna.

Bi se nam rada pridružila? Ni problema, piši na info@dragocena.si, se bomo dogovorile :)

Delite prebrano objavo: 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar
© 2019 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.