Vlažilne bombažne rokavice - nogavice za večkratno uporabo

 • Odlična ideja za nego rok ali nog - bombažne rokavice ali nogavice (frotir) z notranjo plastjo gela za neverjetno vlažilno nego rok in nog. 
 • Rokavice in nogavice so z notranje strani obložene z gelom, ki vsebuje naravno olje sivke, jojobino olje in vitamin E.
 • Losjon v rokavicah in nogavicah spodbuja obnovo povrhnjice, intenzivno neguje ter nogam in rokam vrača mehkobo in nežnost. 
 • Rokavice in nogavice so namenjene večkratni uporabi, nežno jih lahko operete na roke, vsekakor pa jih lahko kasneje uporabljate tudi s svojimi izbranimi kremami za roke in noge. 
 • Hipoalergeni gel na notranji plasti zagotavlja intenzivno obnovo, saj hranilne in vlažilne sestavine ob zadrževanju toplote na koži lažje prodrejo v kožo. 
 • Potrebujete samo 20 minut in koža rok ali nog bo navlažena, obnovljena in nahranjena. 
 • Seveda obstajajo cenejše rokavice in nogavice, vendar ne za tiste, ki PVC ali plastike na svojih rokah in nogah enostavno ne prenesemo. 
Naročite tukaj
Količina:
1 par
Redna cena:
9,10€
Vaša cena:
5,91
Vrsta:
Izdelek s takimi lastnostmi ne obstaja.
Izberite lastnosti izdelka, ki ga želite.

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek je lahko pri vas že v sredo 27.06.2018.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Roke ali noge temeljito umijte in osušite, nato se udobno namestite ob svoji najljubši knjigi ali nadaljevanki, filmu ali ob delu ter 20 minut uživajte v sproščanju. Nogavice pustite delovati najmanj 20 minut, še bolje pa bo, če jih boste pustili na nogah do 30 minut. 

Izdelek je namenjen domači ali salonski uporabi. Priporočamo, da ene rokavice ali nogavice uporablja samo ena oseba. 

Držati izven dosega otrok. Če med uporabo pride do draženja, z uporabo takoj prenehajte in roke ali noge dobro umijte. 

Če želite izdelek uporabiti večkrat, ga med posameznimi uporabami na roke operite. Ko se losjon z notranje strani spere, lahko rokavice ali nogavice še naprej uporabljate s svojo najljubšo kremo za roke ali noge. 

 • Losjon na notranji strani rokavic in nogavic je bogat z vitaminom E, ki je odličen antioksidant in kožo ščiti pred staranjem. 
 • Oljčno in jojobino olje odlično obnavljata kožo in jo pomagata ščititi pred poškodbami in negativnimi vplivi iz okolja. 
 • Naravni izvlečki sivke poskrbijo, da bo koža pomirjena, navlažena in nahranjena. 
 • Rokavice in nogavice so primerne za vse velikosti - za odrasle. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2018 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.