Vitamin P plus dnevno-nočna krema proti kapilaram za suho kožo

 • Primerna za suho do zelo suho kožo z razširjenimi ali popokanimi kapilaricami,
 • izboljša vsebnost lipidov na koži, preprečuje občutek zategovanja, 
 • preprečuje hrapavo kožo, občutek neudobja in luščenje kože zaradi suhosti,
 • opazno mehkejša in bolj gladka koža,
 • kljub veliki vsebnosti lipidov se hitro vpija,
 • vsebuje kompleks bioflavonoidov (vitaminov P), ki okrepijo stene kapilaric,
 • vsebuje kompleks fitosterolov, skvalana, izvlečkov oliv in avokada, ki regenerira, navlaži in ščiti pred staranjem. 
Naročite tukaj
Količina:
50 ml
Vaša cena:
22,50

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek je lahko pri vas že v sredo 29.01.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Kremo vsako jutro in večer nanesite na očiščeno kožo obraza, vratu in po potrebi dekolteja. Priporočamo vam, da pred nanosom kreme kožo temeljito očistite z vodo sobne temperature, nato uporabite primeren tonik, počakate, da se tonik vpije, nato pa nežno nanesete kremo. Dnevno-nočna krema je primerna tudi kot podlaga za ličila, vsekakor pa počakajte, da se vpije, preden začnete nanašati ličila (puder, bronzer).

Vitamin P je linija kozmetičnih izdelkov za upočasnjevanje staranja kože, ki je nagnjena k razširjenim in popokanim kapilaricam. Odlična je tudi za občutljivo kožo z vidnimi in bolj na površino lociranimi kapilaricami, ki se hitro razširajo ali počijo. Izdelki te linije so primerni tudi za kožo, nagnjeno k razvoju aknaste rozaceje. 

Kako deluje: 

 • Okrepi stene žilic in preprečuje njihovo pokanje,
 • zmanjšuje rdečico kože,
 • preprečuje draženje in pomirja kožo,
 • zavira staranje kože.

Ne pozabite: Najboljše rezultate boste dosegli s sočasno uporabo gela in kreme Vitamin P dvakrat na dan - vsako jutro in vsak večer.

Vitamin P PLUS bogata dnevno-nočna krema z bioflavonoidi in fitosteroli je namenjena suhi in zelo suhi koži, deluje pa tako proti gubam kot proti pokanju in razširjanju kapilaric. Ne glede na starost, pomagala bo predvsem tistim, ki imajo občutljive, krhke ali razširjene kapilarice, ki so dobro vidne na površini kože. Raziskave so pokazale, da odlično hrani, pomirja, obnavlja in okrepi žilice. Učinkovine preprečujejo simptome draženja, zmanjšuje rdečico zaradi zunanjih dejavnikov in stresa. Koža je po uporabi navlažena in regenerirana, njena zaščitna lipidna plast pa obnovljena. Uporabnice so povedale tudi, da je povrhnjica bistveno bolj gladka, hrapavost kože zmanjšana, koža pa sije od zdravja. Vsebuje veliko učinkovin, ki delujejo tako proti staranju kot za pomirjanje draženja in rdečice, najpomembnejše pa so bioflavonoidi za krepitev kapilaric in fitosteroli za hranjenje suhe kože. 

Krema za vsakodnevno nego suhe in zelo suhe, hrapave in občutljive kože s plitvimi kapilaricami se kljub izredno gosti teksturi odlično vpija, odpravlja občutek hrapavosti in preprečuje luščenje kože. Vidno gladi in mehča kožo, izboljša njeno elastičnost, čvrstost in napetost. Po nekaj tednih redne uporabe so uporabnice potrdile, da zgladi obstoječe gube in preprečuje nove. Obnavlja suho kožo, lajša simptome pordelosti in draženja zaradi zunanjih dejavnikov in stresa ter poveča odpornost kože. Na koži se po nanosu ustvari skoraj nečutna zaščitna plast, ki preprečuje izsuševanje. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.