Vipera losjon za samoporjavitev za telo Royal Bouquet

 • Vaša koža slabo prenaša sonce? Morda ni pravi letni čas za sončenje, vi pa si vseeno tako želite zagorele polti?
 • Novi Vipera losjon za samoporjavitev je primeren za vsak tip in ten kože, saj z naprednimi sestavinami poskrbi, da bo vaša polt tudi sredi zime čudovito zagorela - kot poljubljena od sonca!
 • Korak za korakom, iz dneva v dan bolj zagorela, zdrava in sijoča polt.
 • Losojon za telo ne vsebuje alergenov, vas pa nežno ščiti pred UV žarki, medtem ko v vaši koži povzroča zagorelost.
 • Odlično vlaži, gladi in hrani povrhnjico kože ter kožo ščiti pred prekomernim izsuševanjem.
 • Za popoln učinek zagorele kože je po nanosu najbolje počakati 24 ur, po tem pa ga lahko ponovno nanesete. 
 • Losjon se suši in vpija počasneje kot običajni losjoni za telo in sicer zato, da ga naneste kar se le da enakomerno, da bo enakomerna tudi zagorelost.
 • Po dolgotrajnem testiranju nismo zaznali tveganja za draženje kože, hkrati pa losjon ponuja videz popolnoma naravne zagorelosti.
 • Učinek po nanosu je precej dolgotrajen, traja lahko tudi do teden dni, koža pa ne bo izsušena in razdražena. 
Naročite tukaj
Količina:
150 ml
Vaša cena:
11,20

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Vipera BB krema

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Priporočamo vam, da pred nanosom izdelkov za samoporjavitev uporabite piling za telo, saj boste tako odstranili odmrle delce in poskrbeli za enakomeren nanos. 

Na čisto in suho kožo telesa nanesite losjon za samporjavitev. Izognite se predelom sluznic (nožnična, očesna). Losjon nanesite pozorno in enakomerno, da bo enakomerna tudi zagorelost. Madeži, ki se ob uporabi izdelkov za samoporjavitev pojavijo, so v več kot 90 % posledica neenakomernega nanosa izdelka za samoporjavitev. 

Losjon za telo načeloma ne povzroča zagorelosti v oranžnem tenu, vendar je končna zagorelost odvisna od vaše kože, ne od losjona. Prav tako morate vedeti, da lahko vaša koža porjavi samo do določene stopnje - ne glede na to, koliko izdelka za samporjavitev uporabite. Ko koža doseže svojo maksimalno stopnjo zagorelosti, ne obstaja sredstvo, s katerim bi lahko še bolj zagoreli. 

Ker losjon vsebuje posebne pigmente in nežno UV zaščito, se z njim lahko odpravite tudi ven, vseeno pa priporočamo, da po nanosu pred oblačenjem počakate, da se losjon popolnoma vpije. Na losjon ne nosite belih oblačil, saj lahko izvlečki karamele puščajo madeže na oblačili. Prav tako po nanosu losjona ne nosite oprijetih oblačil, saj bodo ta oblačila s kože pobrisala losjon, ki nato ne bo deloval. 

Za vsa nadaljnja navodila glede uporabe in učinkovanja losjona za samoporjavitev se, prosimo, posvetujte z našimi strokovnjaki na info@dragocena.si

Po uporabi temeljito umijte roke, saj losjon lahko obarva tudi dlani, kar pa ni preveč privlačno. 

 • Izrednega pomena je nanos samega losjona - mirno, enakomerno in potrpežljivo ga nanesite na želene predele in počakajte, da se vpije.
 • Priporočamo, da ga uporabljate tri do štiri večere zaporedoma, nato pa teden dni najbrž ne bo potrebno.
 • Koža bo po nanosu mehka, zglajena, vidno zagorela in navlažena.

Najpogostejše vprašanje je, ali losjon pušča madeže. In odgovor?

Odvisno, kako ga nanesete. Madežev ne povzroča losjon sam, madeže in neenakomerno zagorelost lahko povzročijo samo neodstranjene odmrle celice ter neenakomeren nanos in oblačila po nanosu losjona. Seveda bi bilo več kot popolno, če bi lahko po nanosu losjona pol ure ali eno uro skakali po stanovanju goli, saj bi se tako losjon odlično in popolnoma vpil, običajno pa te možnosti nimamo. V naši ekipi imamo najboljše izkušnje tako, da losjon nanesemo na telo po večernem prhanju in pilingu (pred prvo uporabo), nato pa počakamo nekaj minut, da se losjon dodobra vpije in se oblečemo v zelo ohlapna oblačila in gremo spat. 

Če po uporabi izdelka za samoporjavitev nosite nogavice z elastičnim patentom, obstaja velika verjetnost, da bo patent s kože zbrisal losjon in bodo tam vidne svetlejše lise. Enako lahko velja za elastike na spodnjicah ali nedrčkih. Lepa, enakomerna zagorelost je torej odvisna predvsem od vas :) Ampak brez skrbi, tudi mi se nismo takoj naučili in navadili - izdelek za samporjavitev testiramo in uporabljamo dekleta pri dragocena.si že vsaj desetletje - slej ko prej se vsak nauči :) 

Vsebina je v pripravi.

© 2018 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.