Prosimo vas, da med možnostmi izberete način plačila in dostavno službo, ki vam najbolj ustreza. Če ne najdete e-mail potrdila naročila, preverite v promocijah ali neželeni pošti ter ga premaknite v glavni nabiralnik, da boste na tekočem s svojim naročilom. 

Vipera Glitter Tip Winter maskara

 • Čudovita Glitter Tip top coat maskara v srebrni in zlati barvi je tista pika na i, ki jo vaše praznično ličenje tako nestrpno pričakuje!
 • Maskaro Glitter Tip lahko uporabite na katerikoli maskari, vsekakor pa odlično sodeluje z novimi Vipera Transonic maskarami.
 • Ne glede na barvo ali maskaro, ki jo uporabite na svojih trepalnicah, boste svoje ličenje čudovito zaokrožile z nanosom Glitter Tip maskare na konice trepalnic.
 • Priporočamo, da najprej uporabite najbolj črno maskaro, kar jih najdete, konice pa poudarite z zlato ali srebrno.
 • Čudovita silikonska krtačka omogoča natančno, hitro in enostavno nanašanje srebrne ali zlate na trepalnice in predstavlja odličen pripomoček za posebno praznično, večerno ličenje, ko želite nekaj zares posebnega. 
 • Krtačka maskare je mehka in prožna, zato ne boste pokvarili prej nanesene maskare, hkrati pa lahko uravnavate količino nanesene maskare. 
 • Pasta bleščeče maskare zagotavlja maksimalno udobje in dolgotrajno obstojnost.
Naročite tukaj
Količina:
11 ml
Redna cena:
11,90€
Vaša cena:
5,36
Barva:
Izdelek s takimi lastnostmi ne obstaja.
Izberite lastnosti izdelka, ki ga želite.

Izdelka z izbranimi opcijami žal nimamo na zalogi. Izberite druge opcije

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Vipera Transonic Lashes maskara za čudovite trepalnice

Izdelek je lahko pri vas že v torek 01.02.2022.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Maskaro nanesite na plast že prej nanesene črne, rjave ali modre maskare, saj bo tako bleščeča maskara najbolj prišla do izraza in se bo najbolje oprijela trepalnic. Maskara je mišljena kot top-coat in ne kot osnovna maskara. 

Maskaro pred spanjem temeljito odstranite z dobrim sredstvom za odstranjevanje ličil. 

 • Ker je maskara zasnovana kot zgornja plast, najprej nanesite svojo priljubljeno maskaro. 
 • Če ne veste, katero bi si omislili, naša glavna vizažistka priporoča, da ob hladnih tonih senčil (smoky, cat eye look, siva, črna, srebrna) uporabite srebrno top coat maskaro, ob toplih tonih (rjavih, zlatih) pa uporabite zlato. 
 • Maskaro smo dobro preizkusili na modelih in ugotovili, da rjavolaskam in rdečelaskam odlično pristoji zlata maskara, blondinkam in črnolaskam pa srebrna. 
 • Zanimive kombinacije smo ustvarili tudi s poigravanjem - namesto klasične črne smo na modelih uporabili rjavo maskaro in ji dodali kanček zlatega topa - s pogledom je očarala prav vse prisotne!
 • Za ombre učinek lahko s top coat zlato ali srebrno maskaro nanesete samo na konice trepalnic, priporočamo pa, da zgornje trepalnice namažete tako, da enkrat potegnete od zgoraj in enkrat od spodaj. Tako se bo tudi ob zaprtih očeh sijaj res opazil!

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.