Piling maska za noge v nogavicah

  • Najenostavnejša pedikura 2 v 1: piling in vlaženje v priročnih nogavicah!
  • Maska za stopala je ustvarjena za enkratno uporabo, učinek pa boste zaznali takoj in to kar s prostim očesom. 
  • Skrbno izbrane sestavine - hialuronska kislina za odlično vlaženje in glajenje, izvleček aloe za pomirjanje in vlaženje.
  • Izvlečki kumaric pomagajo zadrževati vodo in tako ohranjati zdravo kožo, olje sivke pa odlično pomirja in razkužuje.
  • Dodali smo še glicerol, mlečno kislino in izvlečke medu, ki z ostalimi sestavinami učinkovito vlažijo, hranijo in negujejo. 
  • Maska v nogavicah je enostaven način za nego kože, saj že v tridesetih minutah pomaga obnoviti poškodovano in hrapavo kožo. 
  • Maska vsebuje salicilno kislino, ki poskrbi za napreden in hiter piling - že v treh do sedmih dneh se bo trda koža odlupila in pokazala se bo osvežena, mehka in gladka koža. 
Naročite tukaj
Količina:
1 par
Vaša cena:
6,90

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Nappa piling maska za noge z AHA kislino ali sivko

Izdelek je lahko pri vas že v sredo 27.06.2018.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Pred uporabo noge temeljito umijte in osušite. Masko previdno odstranite iz pakiranja in nogavice odrežite ob zarisani črti, nato pa nogavice nataknite na noge in jih čvrsto pritisnite ob kožo. 

S posebnimi lepilnimi trakovi lahko prilagodite velikost nogavic in jih dobro zaprete. Za še boljše delovanje in primerno temperaturo vam priporočamo, da na piling nogavice obujete še velike bombažne nogavice. V tem primeru vzemite kakšne nogavice, ki vam jih ni več škoda in so primerne bolj za doma. 

Nogavice imejte na nogah 30 do 40 minut, nato noge temeljito umijte samo z vodo in osušite ter namažite s kremo, nogavice pa zavrzite v koš za smeti. Nogavice so namenjene enkratni uporabi. 

Pred uporabo dobro preberite navodila in jim sledite.

Držite izven dosega otrok. Ljudje z izredno občutljivo, razdraženo kožo, dermatitisom, srbečico, mozolji ali ekcemi na nogah izdelka ne smejo uporabljati. 

Izdelek vsebuje salicilno kislino (BHA), zato ga ljudje, alergični na aspirin, ne smejo uporabljati. Prav tako ni primeren za nosečnice in ljudi z diabetesom!

  • Hialuronska kislina odlično vlaži in pomaga zadrževati vlago v koži.
  • Izvlečki aloe, kumaric in sivke pomagajo razkužiti in temeljito očistiti kožo stopal, hkrati pa nežno osvežijo in vlažijo.
  • Glicerol in izvlečki medu pomagajo ohranjati kožo mehko, nežno in gladko. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2018 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.