Organic Skin dvofazna tekočina za odstranjevanje ličil

  • Dvofazna tekočina za odstranjevanje ličil je sestavljena iz vodne in oljne osnove - za odlično odstranjevanje vseh vrst ličil.
  • Čisti globinsko in naravnimi rastlinskimi olji hkrati tudi vlaži.
  • Vsebuje sestavine, ki obnavljajo kožo in njene vitalne funkcije. 
  • Občutek po uporabi je občutek svežine, kot bi uporabljali tonik.
  • Nežno in zanesljivo odstrani ličila, tudi vodoodporno maskaro. 
Naročite tukaj
Količina:
150 ml
Vaša cena:
6,70

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Vipera Professional VIP Concealer tekoči korektor

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Pred uporabo plastenko dobro pretresite, da se sestavine premešajo. Nato malo tekočine nanesite na vatno blazinico in očistite ličila z oči in obraza. Po uporabi lahko obraz umijete z vodo ali pa neposredno nanesete kremo. Svetujemo vam, da vsak večer temeljito odstranite ličila, da si koža ponoči odpočije. 

  • V Viperi verjamemo, da mora biti nega resnično nega v pravem pomenu besede. Priporočamo vam uporabo kakovostnih izdelkov, tudi zato smo razvili linijo Skin Organic, ki združuje aktivne naravne izvlečke in rastlinska olja ter napredne vlažilne sestavine za nežno čiščenje, osvežitev in vlaženje kože. Koža je po uporabi obnovljena, hranila in vlažilne sestavine pa v pravem ravnovesju. 
  • Samo dobro očiščena koža bo dovolila pravo nego, saj bodo le tako sestavine iz kreme ali nadaljnje nege prišle na mesto, kjer lahko največ pomagajo. Tudi nanos ličil bo vsako jutro bistveno lažji, če boste zvečer primerno poskrbeli za odstranjevanje dnevnega make-upa. Koža bo mehka in gladka, zato bosta podlaga in puder nanešena enakomerneje in lahkotneje. 
  • Med sestavine dvofazne tekočine za odstranjevanje ličil smo vmešali tudi izvlečke zelenega čaja in minerale, rastlinska olja, ki vračajo koži sijaj. Kože med čiščenjem nikoli ne drgnite, raje potapkajte ali recimo na trepalnice naslonite vatno blazinico, da raztopi maskaro, nato pa nežno obrišite. Drgnjenje in pregrobo odstranjevanje ličil bo povzročilo ne le mikropoškodbe kože, temveč tudi razpad kolagenskih tkiv, ki držijo kožo pokonci, zato se bodo pojavile gube, koža pa bo usahnjena in videti še starejša. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.