Mesotherapist regenerativno lifting olje s hialuronsko kislino in črno orhidejo

 • Regenerativno olje za nego zrele suhe in zelo suhe kože, ki izgublja čvrstost.
 • Vsebuje Renew & Repair kompleks za dvojno moč regeneracije in obnavljanje kože.
 • Sestavljajo jo dragocena olja, bogata z nenasičenimi maščobnimi kislinami in vitamini mladosti: olje avokada, olje grozdnih pešk, makadamij in argana.
 • Spodbuja nastajanje hialuronske kisline in kolagena v povrhnjici.
 • Rutin iz izvlečka črne orhideje ščiti strukturo kože pred prostimi radikali in kožo obnavlja.
 • Neverjetno obnovi kožo, preprečuje izsuševanje, obnavlja, hrani in gladi v izredno kratkem času
 • Učinkovitost so potrdile tudi neodvisne raziskave - obnova in za kar 32 % manj izsuševanja kože!

Izdelek ni več v prodaji.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Gold Philosophy Ultimate EliksirTukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Priporočamo vam, da olje uporabljate predvsem zvečer, ko naj rahla masaža in vpijanje olja v kožo postane del običajne večerne nege kože. Nanesite ga na očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja ter nežno masirajte. Čez lahko po želji nanesete še izbrano nočno kremo, čez dan pa vam svetujemo uporabo seruma Mesotherapist age-corrector.

Raziskave neodvisnega raziskovalnega centra so pokazale, da že v prvi uri po nanosu izredno učinkovito obnavlaj kožo, hkrati pa do kar 35 % zmanjša izgubo vode skozi kožo, kar pomeni, da učinkovito preprečuje dehidracijo. 

Olje Mesotherapist smo razvili za nego zrele suhe in zelo suhe kože, pri kateri opažate, da izgublja prožnost, čvrstost in sijaj. Ko se začno pojavljati prve globlje gube in ko nivo vode v koži ni več primeren, je čas za Mesotherapist bogato olje z nenasičenimi maščobnimi kislinami in vitamini mladosti. Olje spodbuja zdravo delovanje povrhnjice, preprečuje prekomerno uhajanje vode, spodbuja nastajanje hialuronske kisline in kolagena v podkožju. S tem zagotavlja, da bo koža dlje časa mladostna, sijoča, čvrsta in zdrava, gube in gubice pa manj vidne. 

Skrbno izbrana olja mladosti:

 • olje avokada,
 • olje grozdnih pešk,
 • makadamijevo olje, 
 • arganovo olje.

Kombinacija naravnih olj zagotavlja odlično obnovo lipidne plasti kože, poskrbi za več vlažnosti in hkrati kožo pomirja in primerno hrani. 

Repair kompleks vsebuje aktivne učinkovine, ki spodbujajo nastajanje za vlažnost kože bistvene hialuronske kisline in za čvrstost kože bistvenega kolagena. 

Moč črne orhideje se pokaže tudi v rutinu, ki v kombinaciji z dragocenimi olji neverjetno učinkovito obnavlja kožo in preprečuje prezgodnje staranje kože, hkrati pa kožo pomlajuje. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.