Jelp

Skandinavska kakovost že več kot 27 let - detergenti in mehčalci za perilo za novorojenčke, dojenčke, otroke in ljudi z občutljivo kožo. izdelki so proizvedeni na Danskem, v vseh letih svojega delovanja pa nismo prejeli še niti ene pritožbe, da bi se pri kakšnem uporabniku pojavile alergije. 

Minimalno odišavljeni izdelki s koži prijaznimi sestavinami zagotavljajo učinkovito pranje perila in hkrati nežnost do občutljive novorojenčkove kože, vsekakor pa svetujemo uporabo tudi odraslim, saj Jelp pomeni konec alergij na prašek in mehčalec za perilo. 

Kakovost in nežnost izdelkov Jelp potrjujejo tudi združenja mamic, dojenčkov in babic. 

Preberi več ...

Za tiste, ki se zavedate, kako občutljiva je novorojenčkova koža, Jelp že desetletja proizvaja zanesljive izdelke za čiščenje perila, ki so bili nagrajeni z neverjetnim številom nagrad, predvsem pa je naša nagrada zvestoba kupcev ter vedno več novih kupcev. ISO 14001 certifikat smo pridobili že leta 2000, saj smo že pred leti zaznali, kako pomembno je varovati tudi naravo - proizvodnja naših izdelkov na naravo vpliva le minimalno! Za postopke izdelave smo med drugim prejeliZa tiste, ki se zavedate, kako občutljiva je novorojenčkova koža, Jelp že desetletja proizvaja zanesljive izdelke za čiščenje perila, ki so bili nagrajeni z neverjetnim številom nagrad, predvsem pa je naša nagrada zvestoba kupcev ter vedno več novih kupcev. ISO 14001 certifikat smo pridobili že leta 2000, saj smo že pred leti zaznali, kako pomembno je varovati tudi naravo - proizvodnja naših izdelkov na naravo vpliva le minimalno! Za postopke izdelave smo med drugim prejeli tudi evropsko priznanje za naravi prijazno proizvodnjo!

Izdelki 1 - 10 od 10 skupaj
© 2019 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.