IKOO nakupovalna vreča

  • Plastične vrečke so v trgovinah zgodovina, od nas se pričakuje, da bomo nosili vrečke s seboj - in to lahko počnemo s stilom!
  • Dizajnerskim krtačam za lase, ki so osvojile že skoraj milijon uporabnic po Evropi, so se pridružile še dizajnerske nakupovalne vrečke :)
  • Nakupovalna vrečka za večkratno uporabo je pravi odgovor za vse, ki vam za naš planet ni vseeno - iz dneva v dan bo vrečka z vami nosila domov hrano, nove obleke, knjige iz knjižnice in vse ostale stvari, ki običajno končajo v vrečki za enkratno uporabo.
  • Črna tekstilna vrečka je super mehka in priročna, ročaji pa so dovolj dolgi, da si jo boste lahko oprtali na ramo in nosili z lahkoto. 
  • Metallic gold zlata vrečka pa je po površini plastificirana in tako vodoodporna, zato jo tudi ob deževnih dneh lahko za trenutek postavite na mokra tla. Dokler je vrečka v dobrem stanju, iz nje ne bo stekla niti kapljica mleka ali jogurta, če se vam po nesreči v njej razlije. 
  • Mislimo na okolje, zato se nam zdi pomembno, da izdelke čimvečkrat uporabimo, tako so Ikoo krtače za lase ustvarjene za leta in leta kopalniških zlorab, Ikoo nakupovalne vrečke pa bodo z vami prenosile na tone!
Naročite tukaj
Količina:
1 kos
Vaša cena:
6,95
Vrsta:
Izdelek s takimi lastnostmi ne obstaja.
Izberite lastnosti izdelka, ki ga želite.

Izdelka z izbranimi opcijami žal nimamo na zalogi. Izberite druge opcije

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Ikoo Glamour home krtača za lase Trophy Wife vijolična

Izdelek je lahko pri vas že v torek 01.12.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Vzameš, napolniš, sprazniš in ponovno uporabiš :) 

Kakovostna izdelava in stilski dizajn - vse to je IKOO!

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.Priporočamo:

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.