Ikoo Metallic home krtača za lase

  • Ste siti običajnega cukanja las med česanjem? Kaj pa še bolj običajnih krtač, ki prav nič ne pomagajo?
  • Ikoo krtača za lase postavlja nove standarde česanja - trdne, a upogljive ščetine, hitro razčesavanje in sanjska oblika!
  • Nežna, sproščujoča masaža glave, nežno in neboleče razčesavanje suhih in mokrih las.
  • Krtača je antistatična, omogoča pa neverjetno lahkotno česanje tako suhih kot mokrih las
  • Obožujejo jo tako tiste z dolgimi kot tiste s kratkimi lasmi - čisto neboleče razčesavanje celo navihanih otroških las.
  • Sijaj in volumen za lase, brez trganja in pokanja las, brez prehitrega cepljenja konic. 
  • Inovacija s kratkimi in dolgimi izredno nežnimi in po površini čisto gladkimi ščetinicami poskrbi za enostavno česanje in čudovite lase. 
  • Po Evropi so Ikoo krtače dosegljive samo v najboljših frizerskih salonih, ki se zavedajo pomembnosti nežnega razčesavanja.
  • Stilsko dovršen dizajn, zapeljive barve in prilagodljiva oblika za vsako glavo!
  • In zakaj je boljša od ostalih detangler krtač? Ker so lasje po njej neverjetno mehki in gladki, saj so ščetine iz posebno gladkega materiala, ki lase polira in tako zagotavlja svilnato mehkobo in neverjeten sijaj, manj razcepljenih konic in bolj zdrave lase. 
Naročite tukaj
Vaša cena:
21,95
Barva:
Izdelek s takimi lastnostmi ne obstaja.
Izberite lastnosti izdelka, ki ga želite.

Izdelka z izbranimi opcijami žal nimamo na zalogi. Izberite druge opcije

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Ikoo Infusions Thermal Wrap maska za lase

(5) 4
Izdelek je lahko pri vas že v torek 02.06.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


Tanja

Za vse tipe las

Moji dolgolasi hčerki nočeta uporabljati nobene druge krtače več! Edina, s katero se z veseljem češeta, je Ikoo krtača! Sploh za kodraste močne lase je po naših izkušnjah edino ta krtača uspešna. Še moj kratkolasi mož jo z veseljem uporabi! :D

 
Vika

še ko boli glava :) :)

Masaža je res nora, pa sem se samo česala, ampak me je hotela glava bolet, pa tako paše masaža s to krtačo! Česanje pa itak, top, lasje mehki, gladki, ni lepšega, veliko boljša od tangel teazerja!

 
Irena

Super

Kupila za tamali dve, obe dolge lase, obe skoraj jokata ko se je treba počesat - s tem nikol več problemov, se kar sami počešeta!

 
Tina

noro

Ta krtača kot bi zdravila lase! Frfru imam kar uničene lase, ampak ko se s tem počešem, se nič ne čuti razcepljenih in uničenih konic. Ful so mehki lasje po uporabi, čist svileni!

 
 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Ikoo krtačo lahko uporabite na suhih ali mokrih laseh, med česanjem pa vsekakor krtačo pritisnite med lase in poskrbite za hitro in nežno masažo lasišča. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.