Ikoo Infusions Fresh-Ups 1+1 robčki za osvežitev las

 • Omejena nora ponudba - 1+1 gratis!
 • Kot najboljši suhi šampon, le da ga lahko nesete s seboj in uporabite kjerkoli in kadarkoli!
 • Naši Hair Fresh-Ups naprstni robčki so popolna rešitev za čudovito pričesko skozi ves dan. 
 • Ustvarili smo tri vznemirljive formule - prvi robčki so za odstranjevanje odvečnega sebuma z mastnih las od korenov do konic.
 • Druga formula poskrbi za anti-frizz učinek naelektrenih las.
 • Tretja pa odstrani neprijetne vonjave z las in jim podari noro svežino in čudovit vonj, kot da ste pravkar pod prho umili tudi svoje lase.
 • Robčki so pakirani posamezno, saj lahko le tako vsakokrat optimalno delujejo, v paketu, ki ga kupite, pa je osem robčkov. 
 • Robčke smo ustvarili tako, da jih z lahkoto skrijete tudi v najmanjši torbici, prav pa vam bodo prišli na vsakem potovanju, dolgem dnevu poslovnih sestankov ali na dolgi nočni zabavi. 
 • Dry Shampoo robčki odstranijo odvečni sebum z las od korenov do konic, tako pa lase očistijo in osvežijo. Pričeski vrnejo energijo, lase pa negujejo z izvlečki ingverja in grenivke.
 • Anti-Frizz robčki ukrotijo naelektrene lase in odpravijo nabrano statično elektriko, s tem pa lase zgladijo in jim povrnejo sijaj. Lase negujejo in jim vračajo sijaj z ricinusovim oljem.
 • Perfume robčki prav pridejo v trenutku, ko zapuščate slabo prezračeno restavracijo ali imate glede vonja svojih las slab občutek, zavedate pa se, da še ni čas za umivanje. Odpravijo neprijetne vonjave z las in jim podarijo nežen, svež vonj, saj vsebujejo izvlečke mete in listov kamelije
Naročite tukaj
Količina:
8 kos
Redna cena:
15,90€
Vaša cena:
7,95
Vrsta:
Izdelek s takimi lastnostmi ne obstaja.
Izberite lastnosti izdelka, ki ga želite.

Izdelka z izbranimi opcijami žal nimamo na zalogi. Izberite druge opcije

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Ikoo Infusions šampon za lase

(5) 1
Izdelek je lahko pri vas že v sredo 08.07.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


Maja

Deluje!

Imam roza robčke, Perfume, za neprijeten vonj. Odstranijo vse vonjave (hrana, cigaretni dim...) in tako lahko podaljšam čas med umivanji las vsaj za 1-2 dni. Uporaba je čisto enostavna, delo je opravljeno v minuti. Absolutno priporočam!

 
 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Za eno uporabo zadostuje en robček, v paketu pa je osem robčkov. 

Posamezen robček vzemite iz ovoja in ga nataknite na prste. Z robčkom obrišite lase navzdol od korenov do konic, pramen za pramenom, dokler ne boste z rezultati zadovoljni. Robček po posamezni uporabi zavrzite in naslednjič uporabite svežega. 

Odlična novica za vaše lase - robček lahko skrijete tudi v žep!

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.