Ikoo e-styler električna krtača za ravnanje las

  • Odlična električna krtača za hitro in enostavno ravnanje las!
  • Visokokakovostne keramične plošče, ki so razporejene tako, da nudijo optimalno in enakomerno razporeditev toplote po vseh pramenih las, ki jih ravnate. 
  • S klasičnim likalnikom za lase lahko lase zaradi previsokih temperatur med dvema ploščicama enostavno zažgete, z e-styler krtačo pa bo med ščetinami krožil zrak, ki preprečuje poškodbe las.
  • Temperaturo za ravnanje lahko nastavite od 150º do 230ºC. Nižja temperatura je primerna za tanjše in ubogljive lase, višje temperature pa bodo zravnale tudi goste, debele in zelo neubogljive lase. 
  • Patentirana oblika in tehnologija omogoča enostavno drsenje po laseh, zato na strukturi las ni zaznati mikropoškodb.
  • Ergonomsko oblikovan ročaj omogoča lahkotno ravnanje s krtačo, zaobljene plošče pa ščiti lase in lasišče pred poškodbami.
  • Za čudovito sijoče lase smo dodali ionsko funkcijo, ki jo lahko uporabite, ali pa izključite - po želji!
  • S številnimi funkcijami, lakotnim upravljanjem, hitrim segrevanjem in nastavitvami po želji bo Ikoo e-styler vaš novi najboljši prijatelj pri oblikovanju las!

Izdelek ni več v prodaji.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

DAFNI električna krtača za ravnanje lasTukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Krtačo vedno uporabljajte na popolnoma suhih laseh. Za oblikovanje pričeske pred uporabo krtače na lase nanesite le izdelke, ki so namenjeni zaščiti las med likanje, kot je Ikoo Style Assistant sprej

Olja, serume in podobne izdelke na lase nanašajte po likanju, saj tovrstni izdelki predobro prenašajo temperaturo in se lahko lasje zaradi njih med likanjem poškodujejo. 

Popolnoma osušene lase razčešite in potem z e-styler krtačo potujte od korena do konic pramen za pramenom. Po laseh drsite počasi, ne hitite, vendar se na nobenem mestu ne zadržujte predolgo. 

Predlagamo vam, da najprej poskusite likanje z nižjimi temperaturami, kasneje stopnjo povišajte po potrebi. Nižja kot je temperatura, varneje je za lase, hitro pa boste spoznali tudi, katera temperatura je optimalna za ravnanje vaših las. 

  • Stilski pripomoček za ravnanje las prihaja k nam iz skupine top krtač za lase Ikoo. 
  • Izdelki Ikoo so v treh letih popolnoma osvojili Evropo, med njimi pa je bil eden od zmagovalcev tudi e-styler Paradise kolekcije. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.