V košarici imate
0 izdelkov - 0,00 €

Izdelki v vaši košarici:

Vaša košarica je prazna. Čim prej jo napolnite:)

Ikoo

Krtačenje las, ki vas bo tako prevzelo, da svoje Ikoo krtače ne boste mogli odložiti - neverjetno gladki, mehki, svilnati lasje, česanje brez cukanja in nežna masaža lasišča - vsakokrat! Ponosni smo, da vam lahko predstavimo celotno kolekcijo Ikoo krtač za lase, saj so ustvarjene tako, da jih boste želeli pokazati vsakemu - neverjeten stil, barvne kombinacije, v katerih lahko prav vsaka dama najde pravo zase, in tako enostavno česanje! Hitro izberite svojo barvno kombinacijo!

Ikoo krtače HOME so namenjene vsakodnevni uporabi doma, ločimo pa jih glede na barvo ozadja in barvo ščetin. Tako ima Ikoo Metallic Home Cherry Black ozadje kovinsko češnjeve barve, ščetine pa črne; medtem ko ima Ikoo Metallic Home Cherry White bele ščetine. Če so vaši lasje barvani v temnejše barve, vam priporočamo black različice s črnimi ščetinami. 

Ikoo krtače POCKET so manjše in imajo poseben stičen pokrovček, s katerim bodo ščetine vedno zaščitene, vaša Ikoo krtača pa pripravljena za pot z vami - kamorkoli in kadarkoli. Barvne kombinacije so enake kot pri Home različici - Ikoo Pocket Soleil Black ima čudovito sončno rumeno ozadje in črne ščetine, Ikoo Pocket Soleil White pa enako ozadje in bele ščetine. Če so vaši lasje barvani v temnejše barve, vam priporočamo black različice s črnimi ščetinami.

Izdelki 1 - 10 od 10 skupaj
© 2017 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.