Expert Base primer podlaga za ličenje

  • Antioksidanti, vitamini in aminokisline v popolnem primerju, ki pomaga ličila obdržati na svojem mestu ves dan!
  • Odlična neobarvana podlaga v dveh različicah ohranja kožo zdravo in navlaženo, ličila pa tam, kamor sodijo.
  • Expert Base za mešano in mastno kožo s Silimatt kompleksom in izvlečki azijskega riža zagotavlja, da bo koža po nanosu navlažena, že na dotih mehkejša, svilnato gladka in čez dan brez mastnega sijaja.
  • Silimatt kompleks predstavljajo drobni silikonski delci, ki vpijajo odvečni sebum, antioksidanti in vlažilne sestavine pa poskrbijo, da bo podlaga v topleših dneh lahko vaš edini korak pred nanosom pudra. 
  • Expert Base za normalno in suho kožo vsebuje kompleks Hydrasil in izvlečke azijskega riža za navlaženo in na dotik mehko kožo.
  • Hydrasil koži povrne izgubljeno vlažnost, hkrati pa pomaga preprečevati izsuševanje, zato tekoči in suhi puder čez dan ne bosta pokala in se drobila z obraza.
  • Obe različici podlage sta primerni kot dnevni kremi in ju lahko kombinirate s svojim najljubšim pudrom ne glede na njegovo znamko. 
Naročite tukaj
Količina:
33 ml
Vaša cena:
14,50
Tip kože:
Izdelek s takimi lastnostmi ne obstaja.
Izberite lastnosti izdelka, ki ga želite.

Izdelka z izbranimi opcijami žal nimamo na zalogi. Izberite druge opcije

Izdelek je lahko pri vas že v torek 22.10.2019.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Nanesite na očiščeno kožo obraza in počakajte, da se vpije, nato lahko nadaljujete z ličenjem s pudrom ali tekočim pudrom. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

INCI mešana in mastna: Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Oryza Sativa Extract, Propylene Glycol, Glycerin, Aqua, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate.

INCI normalna in suha: Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Oryza Sativa Extract, Propylene Glycol, Glycerin, Aqua, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate. 

© 2019 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.