Power BEES regenerativna krema z medom in kolidnim zlatom

 • Odlična dnevno-nočna krema za intenzivno vlaženje zagotavlja koži po 40. letu potrebna hranila in optimalno vlaženje podnevi in ponoči. 
 • Glajenje, vlaženje, regeneracija in preprečevanje staranja - 24 ur na dan!
 • Dolgotrajno in intenzivno vlaženje pomaga preprečevati staranje kože, celice kože so nahranjene, povrhnjica pa pomirjena.
 • Black BeeOme™ je poseben eliksir, ki ga pridobivamo iz medu črnih Apis melifera melifera čebelic, fermentiramo pa ga z bakterijo Zymomonas mobilis.
 • Tako eliksir mikroflori kože vrača ravnovesje, jo ščiti pred negativnimi vplivi iz okolja (onesnažen zrak, trda voda, visoke temperature).
 • Kremi smo dodali koloidno zlato, ki upočasni izgubljanje kolagena in elastina, zato koža ostaja prožna dlje, koža pa je zglajena, čvrsta in mehka.
 • Za popolno sestavo pa smo dodali še Pentapeptide-48, ki je identičen tistemu v matičnem mlečku in odlično preprečuje prezgodnje staranje kože, pospešuje celjenje, zgladi kožo in izenači ten.
 • Preprečuje nastajanje in poglabljanje gub in gubic, preprečuje izsuševanje in pomirja draženja, ki so velik razlog za staranje kože.
 • Z odličnimi vlažilnimi in hranilnimi sestavinami pomaga koži pri obnovi in regeneraciji, preprečuje prehitro staranje kože in pomaga gladiti kožo.
 • Med smo fermentirali zato, da smo odstranili morebitne dražilne sestavine, zadržali pa smo hranila, za katera bo koža neizmerno hvaležna.
 • Fermentiran med kožo čudovito hrani, gladi in vlaži ter ji pomaga zadrževati vlažnost. 
 • Koloidno zlato kožo vrača sijaj in energijo, pomaga gladiti gubice in kožo hraniti globinsko. 
 • Uporabnice so potrdile, da je to ena najboljših krem v tem cenovnem razredu!
Naročite tukaj
Količina:
50 ml
Vaša cena:
10,89

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Power BEES nežna piling pena z encimi

(5) 1
Izdelek je lahko pri vas že v petek 29.05.2020.

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969



Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


Katarina

V redu

Po nanosu kreme nimam težav (rdečica ali srbenje), ki se običajno pojavijo, koža je gladka, vonj po mandlju. Za to ceno res priporočam.

 
 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Kremo vsako jutro in vsak večer nanesite na očiščeno kožo obraza, izognite se le predelu okoli oči. Krema je odlična podlaga za ličenje, vsekakor pa pred nanosom pudra počakajte, da se primerno vpije. 

Priporočamo vam, da se od doma ne odpravite brez kreme na obrazu, saj so zunanji vplivi med večjimi dejavniki za nastajanje gub in drugih znakov staranja. 

DermoFuture Power BEES je ekskluzivna negovalna linija, ki učinkovitost črpa iz naravnih sestavin in tehnološko napredne kozmetologije. Neverjetno blagodejno delovanje fermetiranega medu in koloidnega zlata skupaj z ostalimi negovalnimi sestavinami zagotavljajo globinsko in dolgotrajno vlaženje kože, koža pa je videti osvežena in sijoča, saj izdelki Power Bees zagotavljajo optimalno raven bistvenih hranil. 

Regeneracija, vlaženje, lifting učinek in globinska nega kože - vse to predstavlja zlata medena linija Power BEES!

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2020 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.