Cocoa Brown losjon za postopno samoporjavitev

  • Vrhunski vlažilni losjon za nežno postopno samoporjavitev - za čudovito sijočo, navlaženo kožo, kot na hitro poljubljeno od sonca!
  • Losjon kožo neverjetno čudovito vlaži, medtem ko poskrbi za rahlo samoporjavitev. 
  • Ker je namenjen vsakodnevni uporabi, ne boste opazili močnega zagorevanja polti, končni rezultat bi ocenili kot eno tretjino zagorelosti od Cocoa Brown 1-hour Tan pene za samoporjavitev. 
  • Losjon koži zagotavlja nežen sončni sijaj, kot bi vas sonce na rahlo poljubilo med hitrim sprehodom po plaži. Tako lahko nadzirate moč zagorelosti in losjon uporabljate tudi pozimi, ko je močna zagorelost enostavno nemogoča od sonca samega :) 
  • Losjon še posebej priporočamo na dopustu, kjer je vaša koža ves čas v stiku z vodo in sončno zaščito - z odličnim vlaženjem bo poskrbel za bistveno počasnejše in opazno enakomernejše bledenje pridobjene zagorelosti. 
  • Vsekakor losjon uporabite vsaj nekaj dni zaporedoma, da zagotovite koži kanček sončne zagorelosti brez sonca, naprej pa ga uporabljajte za čudovito vlaženje in ohranjanje tena.
Naročite tukaj
Količina:
200 ml
Vaša cena:
11,90

Izdelka žal nimamo na zalogi.

Izdelek podoben temu lahko kupite tukaj:

Ideal Beauty sprej za samoporjavitev Perfect & Bronze

Če imate težave z naročanjem, lahko naročilo opravite po telefonu: 064/185-969Tukaj si lahko preberete mnenja naših strank. Če ste izdelek že kupili, bomo zelo veseli tudi vašega mnenja.


 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar

Losjon lahko uporabljate vsak dan, nanesite pa ga na očiščeno in osušeno kožo obraza in telesa. Sluznicam se izognite - tako očem kot mednožju. Po nanosu počakajte, da se losjon primerno vpije, nato se lahko oblečete in odhitite novim zmagam naproti.

Po nanosu dlani dobro sperite z vodo in milom, da ne ostanejo zabarvane oziroma da ne primejo samoporjavitvene sestavine, saj na dlaneh to enostavno ni lepo videti :) 

  • Losjon za postopno ralo zagorelo polt priporočamo predvsem damam in gospodom s porcelanasto oziroma zelo bledo poltjo, pri katerih izrazito zagorela polt ne bi izpadla naravno. 
  • Prav vsem pa ga priporočamo na dopustu, saj pomaga ohranjati zagorelo polt od sonca še dlje!
  • Vsi izdelki Cocoa Brown so brez olj, zato ne mašijo por in na koži ne puščajo neprijetnega mastnega občutka. 

Vsebina je v pripravi.

Vsebina je v pripravi.

© 2019 Dragocena.si. Vse pravice pridržane.